2777
2789
عنوان

یه سوال بی ادبانه برام پیش اومد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 43 پست
خب عادیه دیگه ، توی یه سنی ، دخترا هم در مورد خیلی چیزا با هم حرف میزنن ، حالا خیلی آروم و کسی نمیشن ...

خب ما نگفتیم حرف نزنن

من فقط سوال کردم😐و عجیب بود برام

صداشون زیاد بلند نبود ولی خب😐🥸

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

آره بابا طبیعیه😂

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دخترا پیش هم میشینن در مورد نزول قرآن و سیره پیغمبر حرف میزنن؟ از چی حرف میزنن پس؟

مغزمون انقدر درگیر این سس شرا نیست که بشینیم راجب سایز حرف بزنیم

به شخصه شاید کلا یکبار اونم سر شوخی و اینا بحث افتاده باشه در غیر اینصورت اونقدر موضوعات یا مشکلات دیگه ای هست که بشه راجبش حرف زد

مغزمون انقدر درگیر این سس شرا نیست که بشینیم راجب سایز حرف بزنیمبه شخصه شاید کلا یکبار اونم سر شوخی ...

🥸😂ولش کن

پسرا و مردا کلا میخوان یه چیزی گفته باشن

حرصشو نخور

چه ربطی داشت ؟ این همه مسئله وجود داره برای حرف زدن😐😐باید مغز یک نفر خیلی محدود باشه که بگه پس از ...

به کوچیکی و بزرگی مغز ربط ندارد گاهی اقتضای سن آدمه ،توی هر مقطعی آدما یه حرفی برا گفتن دارن هیچ وقت یه آدم ۶۰ساله در مورد این مسائل حرف نمیزنه همون‌طور که بچه ۷ساله هم نمیزنه ،البته نظر من اینه ، من کار اونارو تایید نمیکنم بواسطه اینکه موقع حرف زدن به اطرافشون توجه نکردن که کسی نباشه

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

به کوچیکی و بزرگی مغز ربط ندارد گاهی اقتضای سن آدمه ،توی هر مقطعی آدما یه حرفی برا گفتن دارن هیچ وقت ...

من نگفتم مغز کوچیک یا بزرگه

حرفم محدود بودنه که میگید مثلا راجب چی حرف میزنید

خب خیلی چیزا وجود داره برای حرف زدن

ولی من کاری ام ندارم چی گفتن و چرا گفتن فقط پرسیدم واقعیت داره یا نه 

چون  خونده بودم یه جا و اینجوریم شد برام عجیب بود

و از ذهنم نمیره دیگه حرفاشون😐

بچه هم نیستن از ۲۰ سال دارن تا بیشتر

خب ما نگفتیم حرف نزننمن فقط سوال کردم😐و عجیب بود برامصداشون زیاد بلند نبود ولی خب😐🥸

اقتضای سنه، ولی باید رعایت می‌کردند کسی صداشونو نشنوه👍

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

حالا واقعا خانما یه جوری گارد گرفتین انگار تو جمع دخترا کم از این حرفا زده میشه😕

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید
حالا واقعا خانما یه جوری گارد گرفتین انگار تو جمع دخترا کم از این حرفا زده میشه😕

عزیزم هر جمعی یه جوریه

مثلا من و دوستام اصلا راجب این چیزا حرف نمیزنیم

که بگیم رنگش چیه سایزم چیه  بیا بیینم اونجاتو یا هرچی

ولی ممکنه کسیم باشه این کارو بکنه و باهم راحت باشن

ولی بنظر من زشته و اندام خصوصیمو دوس ندارم کسی ببینه و در موردش صحبت کنه

عزیزم هر جمعی یه جوریهمثلا من و دوستام اصلا راجب این چیزا حرف نمیزنیمکه بگیم رنگش چیه سایزم چیه بیا ...

خب پس بهتره نظرشونو اینطور بیان کنن نه اینکه یه جوری بگن که مثلا آره دخترا اصلا اینجور حرف نمیزنن

بیشتر ببینید
اره راحتن ولی من فکر میکردم شوخیه این چیزاو دیگه نشون نمیدن😐

خخخخخ

دیدی

تو عروسی مختلطا دیگه تو جمع میگن این حرفارو بهم پیش زن و بچه و خواهر و غیره

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
خخخخخدیدیتو عروسی مختلطا دیگه تو جمع میگن این حرفارو بهم پیش زن و بچه و خواهر و غیره

واقعا عقل نداری راحتی.

ادامه بده به چرت و پرت گفتنت

و از دیروز تاحالا عروسی مختلط رو تو هنوز بیخیال نشدی😂😂😂

نمیدونم چی بگم ولی سوال من ربطی به عروسی مختلط نداشت.