2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن مسیرتو از خانوادت جدا بدون انگار تنهایی میدونم تاثیر داره روت ولی بگو اونا این مدلی زندگی کردن من زندگیمو تعغیر میدم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید
صبحی اومدم مقنعه سر دخترم کنم.(کلاس دومه)یهو داد کشید موهامو کشیدی!! داد و بیداد!اینم از اول صبح ما! ...

بچه ها امروزه نمیدونم چشونه جرئت نمیشه بهشون تو بگی جوری از زندگی سیرت میکنن که اصلا خود آدم باورش نمیشه 

دختر منم خیلی رو این چیزا حساسه 😥

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بچه ها امروزه نمیدونم چشونه جرئت نمیشه بهشون تو بگی جوری از زندگی سیرت میکنن که اصلا خود آدم باورش ن ...

داخل مقنعه ش آستر داره.مقنعه رو سرش میکنم آسترش چین میخوره.اومدم لبه ی آستر رو صاف کنم.

حالا بگو ساعت چند بود؟؟۷ و ۴۵🥴🥴🥴