2777
2789
عنوان

دلم یه همچین سبک زندگی میخواد بدم میاد از سبکی که الان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 65 پست
نه میخوام خودم پول رو به دست بیارم میخوام کار کنم الکی که به دست نمیاد

تو زندگی من پول آمدن اما برای بدست آوردنس تموم انرژی و وقتم رفت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خواسته هات مادی بود که!!!ولی اینو بهت بگم تا حال دلت خوب نباشه پولم حالتو خوب نمیکنهیه استادی دا ...

اخه زیاد بنویسم نمیخونین برا همین خیلی هاش حذف کردم  ولی خوب دلم میخواد یه دختر . یه پسر داشته باشم و خوشبخت و اروم زندگی کنم دوست دارم همسر ایندم عاشقم باشه عشقو تجربه کنم البته دو طرفه 

اخه زیاد بنویسم نمیخونین برا همین خیلی هاش حذف کردم ولی خوب دلم میخواد یه دختر . یه پسر داشته باشم ...

همه اینا در سایه معنویت اتفاق می افته نه مادیات

با خدا باش و پادشاهی کنی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
عزیزم اون قسمت که گفتی خونه اجاره کنم را حذف کن بگو میخام خونه بخرم بهتره متصور حقیقی بشی تا بهش برس ...

بله حق  با تو بود اخه اون فکر هایی که تو سرمه درامدشون اونقدری نمیشه که بتونم باهاشون خونه بخرم در حدی ارزو کردم که واقعی بتونم بکنمش 

بله حق با تو بود اخه اون فکر هایی که تو سرمه درامدشون اونقدری نمیشه که بتونم باهاشون خونه بخرم در ح ...

نه عزیزم شما باید دقیقا بهشون فکر کنی 

باور کن میشه شک نکن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اینقدر ارتباطتت رو قوی کن که 90 درصد خواسته هات فقط اون باشه و بس

منم خیلی دوس دارم معنویتم رو ببرم بالا ولی نمیدونم چرا همیشه کسلم یجور بدنم بالا نمیاد مثلا دوس دارم هر روز قران بخونم میبینم نماز صبحم هم قضا شده