2777
2789
عنوان

شدم نود کیلوووووو چه غلطی کنم

297 بازدید | 18 پست

چند باری اراده کردم خودمو رسوندم به ۷۰ دوباره رژیم ول کردم شدم ۹۰ کیلو با قد ۱۵۷ چاق و کوتاه ام اینقد گرد شدمه 😪😪😪

چطوری دوباره اراده کنم خستم از رژیم یه هفته رژیم میگیرم ولش میکنم دوباره توی هیچ جمعی نمیرم تپلیم اصلا بهم نمیاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کارت اشتباه بوده

بجای سه وعده روزی پنج وعده غذا بخور

ریزه خواری ممنوع

کم کم شروع کن و مسیرها رو پیاده برو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

هیچی فقط بازم اراده کن باشگاه و رژیم هیچ راه میانبری نداره من تمااااااام راه ها و دمنوش و قرص ها را امتحان کردم نشد که نشد ۹۳ کیلو شده بودم با قد ۱۵۷ دیگه یه شب واقعا حالم از خودم بهم خورد اولین روز بهمن ماه سال گذشته رفتم باشگاه و شروع کردم به سالم خوردن الان ۷۸ کیلو شدم و همچنان دارم ادامه میدم البته من چون تنبلی تخمدان دارم فقط تردمیل و دوچرخه میزنم توی باشگاه

هیچی فقط بازم اراده کن باشگاه و رژیم هیچ راه میانبری نداره من تمااااااام راه ها و دمنوش و قرص ها را ...

توی چند وقت لاغر کردی؟؟  من ارادشو دارم که شروع کنم ولی صبرشو نه 

تپل که شدم سنم بیشتر میزنه استخون بندیمم ریزه

اره عزیزم منم دقیقا ده سال بیشتر از سنم میزد وای که چقدر ناراحت میشدم الان که تقریبا ۱۵ کیلو کم کردم خیلی بهتر شدم صورتمم هم لاغرتر و کشیده تر شد 

به نظرم اضافه وزن باعث میشه هرچقدر هم زیبا باشی به چشم نیاد 🥲

توی چند وقت لاغر کردی؟؟ من ارادشو دارم که شروع کنم ولی صبرشو نه

از بهمن ماه تا الان میشه ۴ ماه تقریبا 

هیچ کس به اندازه ی من عجول نبود 

اولش رو با یه رژیم شوک شروع کردم رژیم تخم مرغ 

همون اول کار ۴ کیلو کم کردم این شد انگیزه برام