توروخدا من ی مشکل بزرگی دارم از بچگی تو خانواده نسبتا معمولی بزرگ شدم الان ۲۳,سالمه بعد ها کرفتم سرکار و دستم رفت تو جیب خودم متوجه شدم ب شدت آدم حریصی ب پول هستم و خیلیییی خسیسم اصلا دلم نمیاد پول خرج کنم ن لباس ن لوازم آرایشی هیچی فقط طلا و ... اینا خریدم الان درآمدم خوبه ولی هیچ استفاده ای نمیکنم تروخدا یکی ی چیز ب من بگه چجور درست شم حسرت همه چیز ب دلمه ولی میرم خرید دلم نمیاد کارت بکشم و غلطی کنم من؟
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک اینکه افرین چه دختر عاقلی هستی فهمیدی پول به سختی در میاد در نتیجه به راحتی خرج نمیکنی. دوم هدف نذاشتی برای پولت مثلا 80 درصد پس انداز کن. 20 درصد خرج کن. سوم مثلا برای لباس بگی هر 6 ماه یکبار مانتو. شلوار کفش و اینا میخرم. خرید نمیکنی چون نیاز نیست بود حتما میخریدی. ببین هدفت چیه مثلا حرفه ای اموزشی میخوای ببینی ورزشی میخوای.چی تازه اولش بعدا یاد میگیری چجوری پولتو مدیریت کنی
اوه برو عشقو حال کن بزاری برای کییی؟ 😂اینهمه زحمت میکشی خب استفاده کن
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖