2777
2789
عنوان

بنطرتون حق با منه یا شوهرم

1413 بازدید | 62 پست

من بچه دارم بعد شوهرم کارگر قنادی هست اجاره خونمون سنگین هست تو این گرونی کلی خرج روز مره هم هست، شوهرم تصمیم گرفته شبا برا اسنپ یه سه ساعتی ، اینجا شهر کوچکه نهایت شبی ۲۰۰ یا ۱۵۰ گیرش میاد از اسنپ خب این هیچی نمیشه 

ما همش دعوا داریم من میگم نرو اسنپ یا اگر میری زود بیا هی زنگ میزنم اون میاد خونه داد بی داد چرا انقد زنگ میزنی نمیراری من کار کنم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب چرا نمیذاری کار کنه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دیروز مادرم بعد یکماه اومد خونم ما بیرون بودیم مادرم کمر درد داره من هرچی زنگ زدم شوهرم بیاد اسنپ بود مسافر داشت بعدم تا اومد طول کشید من خیلی زنگ زدم وقتی اومد بجای سلام ب مادرم انقد سروصدا کرد خیلی ناراحت شدم بعدم مادرم گفت چون من بودم اینجوری کرد؟؟ خیلی دلم شکست من همیشه تو خونه تنهام حالا مادرم بعد یکماه آمده بود خونم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه خودت میدونی پولتون کمه اجاره سنگین بذارکارکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
خب چرا نمیذاری کار کنه گلم

خب پس منو بچم چی آخه شبی ۱۰۰ تومن واقعا میصرفه؟

۱۰۰ تومن چی میشه

منم جای شما بودم، شوهرم شبا بخصوص نصف شبا ۲، ۳ ساعت میرفت اسنپ، نمیدونم دلیل مخالفتتون چیه، بالاخره شرایط و آدما با هم فرق دارن ولی من مشکلی با این قضیه نداشتم، بالاخره زندگی خرج داره واسه راحتی من و بچه هاش میرفت

یعنی شک دارید که اسنپ نمیره ؟خوب بزار بره خرجا بالاست

می‌ره اما سودی ندارد هب ۱۰۰ تومن دوتا بستنی میشه 

منم جای شما بودم، شوهرم شبا بخصوص نصف شبا ۲، ۳ ساعت میرفت اسنپ، نمیدونم دلیل مخالفتتون چیه، بالاخره ...

آخه ما شهرمون کوچکه شبی ۱۰۰ واقعا به کجا میرسه

یا میگم چرا وقتی مهمون داریم میری دیروز جلو مادرم انقد داد زد سرم

اره چرا انقد زنگ میزنی خوب بزا کار کنه

شما آقا هستین یا خانوم ؟