خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ژل دنتول یا قطره میخک عالیه من از عطاری قطره میخک با ی قرص اسمش هفت درد بود رنگ جعبه سبز رنگ بود گرفتم عاالی بود یعنی دردش خدا رو شکر خوب شد دیگه درد ندارم
ژل دنتول یا قطره میخک عالیه من از عطاری قطره میخک با ی قرص اسمش هفت درد بود رنگ جعبه سبز رنگ بود گ ...
چجوری بزنم به دندونم؟
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
ژل رو روی ی تیکه دستمال کاغذی یا پنبه بزن بعد بزار رو دندونت میخک هم با درب مخصوص ب خودش..روی جعبه ...
ممنونم💕