2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی بیداره بیایید کمک😭

179 بازدید | 12 پست

نیم ساعت پیش تو خونمون سوسک دیدم حالم بد شد شوهرمو بیدار کردم سوسکو کشت بعد از اون انگشتای دستام شروع کرد ب خلرش انقد خاروندم تا ورم کرد دستام بعد در عرض ۵ دقیقه دیدم تمام بدنم دونه های قرمز ریخت بیرون حتی صورتم تمام بدنم داره میخاره ینی سوسک دیدم کهیر زدم؟تو عمرم اینجوری نشده بودم تمام بدنم ریخت بیرون میخاره از چی میتونه باشه چیکار کنم😭

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک اخریم کسی باور نکرد فقط عصبیم کردن لطفا گزارش بزنید تا تعطیل بشه هرکس گزارش زد من با دل‌شکستم واسش صلوات میفرستم اگر گزارش زدی لایک کن صلوات بفرستم😞😞

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگر دونه ها بزرگ میشن و داغن کهیر هستن 

که خب باید بری درمانگاهی جایی 

من خودم برام پیش میومد مقاومت میکردم میزد به گلوم و حتی آب هم نمی‌تونستم بخورم میرفتم برام اکسیژن میزدن 

لب و چشمام هم کامل ورم میکرد چشمام رسماً بسته میشد از شدت ورم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

حساسیته دیگه تا صبح رفع میشهقدیم از ترس تبخال میزدن

ینی سوسکو دیدم چندشم شده اینجوری شدم؟تا صب ینی خوب میشه وایی چرا اینجوری شدم😭🤦‍♀️

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

اگر دونه ها بزرگ میشن و داغن کهیر هستن که خب باید بری درمانگاهی جایی من خودم برام پیش میومد مقاومت م ...

وایییی دونه های قرمز مثله جای نیش پشه شده روی سینه هام پشتم گردنم دستام .کهیره؟

ینی سوسکو دیدم چندشم شده اینجوری شدم؟تا صب ینی خوب میشه وایی چرا اینجوری شدم😭🤦‍♀️

ای بابا گریه نداره که 

منم اینطوری شدم والا یکی دو ساعت دیگه رفع شده غصه نداره که

قلب من گویی در آنسوی زمان جاری ست...

شاید دستاتو زدی به چیزی یا مثلا خاکهای زیر تخت و حساسیت زده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
ای بابا گریه نداره که منم اینطوری شدم والا یکی دو ساعت دیگه رفع شده غصه نداره که

ممنون خوب شدم انگار ن انگار دیشب بدنم اونهمه قرمز شده بود