2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 130 پست
اموکسی کلاو .. پلارژین .. ی شربتم داده اسمش یادم نیست واسه ابریزشه

آهان خب دیگه پروسه درمان رو شروع کردی نگران نباش

راستی خدا قوت درک میکنم چقدر خسته ای

ان شالله خیلی زود سرپا بشه فسقلی

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزمشماهم نگران نباش این یه ویروسه متاسفانه و خیلیا درگیر شدن فقط هوشیار باش سخته ولی مراقب ...

اره باز افتاده ب جون ملت 😭😭 من خودم سرم میخاستم بزنم تختا جا نداشتن و همه هم منتظر .. الان کف پاهاش یکم داغه ک  دستمال گذاشتم

آهان خب دیگه پروسه درمان رو شروع کردی نگران نباشراستی خدا قوت درک میکنم چقدر خسته ایان شالله خیلی زو ...

ممنون عزیزم الهی هیچ بچه ای درگیر مریضی نباشه .. خستگی ماها میگذره 😍 ممنون ازت 😍

مرسی از تجربت ک گفتی 😍 بروفن ساعت ۱۲ دادم ک شام خورده بود قبلش پس بعدیو استامینوفن میدم .. بازم مرس ...

قربونت عزیزم آره عالیه، نگران نباش و بخواب که فردا پر انرژی باشی، اگه غذاخوره حتما با جو پرک سوپ مرغ درست کن براش، آب مرغ تبو میاره پایین. شبت بخیر عزیزم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

عزیزم اصلانگران نباش.منم دخترم هفته گذشته اینجوربود. ۳روزو۳شب تو تب سوخت.دکترم بردیم.آمپولم زد.دارو سروقت بهش میدادم شبا هم حتما با یه دستمال پاشویش کن. جاشو خنک نگه دار.یه لباس بیشتر تنش نکن.بعد ۳روز تبش قطع میشه.نگران نباش گلم

پسر منم عرق میکرد نه برا تب نیست بخاطر مریضیه به قولی داره از جونش درمیاد مریضیش

عزیزم قهوه نسکافه بخور 

پسر منم سرفه های خلطیش شروع شدن طفلک چند بار بیدار شده ولی خب الان چند شبه بعد بیمارستان بردن تا دم دمای صبح بیدار میشینم

عزیزم اصلانگران نباش.منم دخترم هفته گذشته اینجوربود. ۳روزو۳شب تو تب سوخت.دکترم بردیم.آمپولم زد.دارو ...

ی لباس شلوارک تنشه ..لعنت به این ویروس ک این طفل معصوما انقد اذیت میشن