2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 130 پست
نه هوا متعادله پنجره بازه .. منو شوهرم ک عرق نداریم یکجا هستیم ..لباساش خنکه دوسال و هشت ماه امروز ش ...

وقتی بچه تب میکنه با عرق کردن تب از بدنش خارج میشه بچه ت چند وقتشه که قلقش هنوز دستت نیومد 

عزیزم خیالت راحت باشه تبی که به عرق نشست نشونه ی خوبیه یعنی بدنش خنک شد فقط زیر پنکه یا باد مستقیم ک ...

یعنی ممکنه حرف دکتره درست نباشه و یکروزه تبش قطع بشه کامل؟ 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر تبش قطع شده نگران نباش،ساعت موبایلت رو کوک کن نزدیک خودت بذار که بیدارشی دمای بدنشو چک کنی،براش حمد شفا خوندم🌺🤍

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

انقد بدم میاد تو یک تاپیک قبلیم گفتن .. بخدا رفتم پیج اونو مسدود کردم نبینم از وقتی تب کرده جونم دار ...

نترس خدا خودش نگهدارشه 

آیت الکرسی و چهار قل رو بخون و فوت کن بهش 

یه صدقه هم دور سرش بگردون بذار کنار 

مطمئنم کوچولوت سالم سالمه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید

نگران نباش خوب میشه ، تب ویروسی همینجوره ی دفعه تا چهل میرسه نترس هر شش ساعت ی بار استامینوفن بده شش ساعت بعد بروفن اگر بالا بود، من ساعت کوک میکردم فقط پنج دقیقه میخوابیدم فاصله سنی بچه هام سه سال بود با هم مریض میشدن 

وقتی بچه تب میکنه با عرق کردن تب از بدنش خارج میشه بچه ت چند وقتشه که قلقش هنوز دستت نیومد

دوسال و هشت ماهشه .. همیشه ی خداهم مریضه اما این اولین بار بود ک تبش ب بالای ۳۹ رسیده بود و پایینم نمیومد .‌ عرقم اولین بارشه

اگر تبش قطع شده نگران نباش،ساعت موبایلت رو کوک کن نزدیک خودت بذار که بیدارشی دمای بدنشو چک کنی،براش ...

لطف کردی ممنون .. میخاستم دلیل عرقشو بدونم سرش خیسه خیسه

از وقتی بچه اون بلاگره مرده من میترسم

الان اینجا جاش بود

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید
لطف کردی ممنون .. میخاستم دلیل عرقشو بدونم سرش خیسه خیسه

بچه های من وقتی سرما میخورن به شدت بی اشتها هم میشن و اون عرق رو احساس میکنم بخاطر ضعف کردنشون هستش.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

نگران نباش خوب میشه ، تب ویروسی همینجوره ی دفعه تا چهل میرسه نترس هر شش ساعت ی بار استامینوفن بده شش ...

اره رسیده بود بالای ۳۹ .. نمیدونم والا هنوز ک خابم نمیاد از استرس ساعت دوازده دادم