2777
2789
عنوان

بچه ها استرس گرفتم یه ربعه کلاغ نزدیکی خونمون هی صدا درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 45 پست
شاید گشنه ست کلاغ طفلک

کلاغای هیچکدوم طفلک نیستن ترسناکن قلبم دردگرفته قفسه سینم تیر میکشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عززیزم دلیل خاصی نداره نگران نباش زیاد پیش میاد صدای کلاغ نصف شب بیدارم میکنه

وای جدی میگی غارغار میکنه یا مثه این ور ور میکنه یه صدای خاصی از خودش درمیاره نمیدونم چجوری بگم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من این همه استرس و ترس بخاطر صدای کلاغ طبیعی نیست

مگه اینکه از قبل خاطره بد داشته باشین‌

اونم یه حیوونه ، ممکنه مشکلی براش پیش اومده باشه

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

اخه من تاحالا صدای نحسشونو نشنیدم بدونی چطور داد و بیدادی راه انداخته البته غار غار نمیکنی یه صدای د ...

ببین احتمال زیاد لونش خراب شده شبدنه یا بچش افتاده کلاغا بچشون حساسن حتی گربه ها و بقیه موجودات وحشیو واسه بچشون میکشن...داره لابد گریه میکنه💔 نترس

بنظر من این همه استرس و ترس بخاطر صدای کلاغ طبیعی نیستمگه اینکه از قبل خاطره بد داشته باشین‌اونم یه ...

نههه چون شنیدم صدای کلاغ شومه هشداردهنده اتفاق بده همش با خودم میگم نکنه میخواد چیزی بشه داره میگه

ببین احتمال زیاد لونش خراب شده شبدنه یا بچش افتاده کلاغا بچشون حساسن حتی گربه ها و بقیه موجودات وحشی ...

🥲🥲🥲🥲

چقدز خندیدم 😂😂😂خبری نیس ی اتفاقی براش افتاده حتما

🥲🥲🥲🥲

وای جدی میگی غارغار میکنه یا مثه این ور ور میکنه یه صدای خاصی از خودش درمیاره نمیدونم چجوری بگم

نه نگران نباش 

صداش شوم نیس اتفاقا از نظر متافیزیکی صداش خیلی ام خوبه و انرژی های دنیای تاریکی رو دور میکنه 

نه نگران نباش صداش شوم نیس اتفاقا از نظر متافیزیکی صداش خیلی ام خوبه و انرژی های دنیای تاریکی رو دور ...

امیدوارم

اخه من تاحالا صدای نحسشونو نشنیدم بدونی چطور داد و بیدادی راه انداخته البته غار غار نمیکنی یه صدای د ...

به حیوان خدا نگو نحس

کاربری واگذار شده و تاپیکها از فروردین ماه مال من نیست