2777
2789
عنوان

شده بخوایی گریه کنی🙂🙂💔

347 بازدید | 23 پست

ولی نشه؟؟

دلم میخوااااد زاااار بزنم، نمیشه نمیاد

خیلی حس بدیه🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریباهرشب باگریه میخوابم😭

کاش میومد گریه

نمیاااد 

خیلی حس بدیهههه💔🙂

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

الان دلم همچین چیزی میخواد اون کسی که دوستش دارم انفالوم کرده بود پیجشو امشب پیدا کردم دلم براش تنگ شده🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

عاره 

یه وقتای نمیخوام کریه کنم ولی نمیتونم جلو گریه ام رو بگیرم همینجوری اشکام میریزه 

یه وقتای هم حالم خرابه گریه لازمم ولی نمیاد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀