2777
2789

خوابم میاد حال ندارم😭😁ولی خب زدم🥰

همه برای ایران در کنار هم هستیم با وجود همه ی دلگیری ها و مخالفت هایی که  با خیلی از سران داریم پشت کشورمون و محافظانش خواهیم ایستاد،چه ضد انقلا.ب باشیم چه انقلا.بی؛همدردیم با خانواده های داغ دیده🇮🇷هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشودگر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید

خندیدم پسر خالم میگه زهر ماررر😐😂خورد تو ذوقم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خندیدم پسر خالم میگه زهر ماررر😐😂خورد تو ذوقم

😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

شاید باورت نشه ولی نمیتونم 

خنده دیگه برام حکم گوزیدن تو جمع رو داره (ببخشید واقعاً مثال دیگه ای پیدا نکردم) 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خندم ازته دل نیس این روزا،ایاقبوله

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم فک کردم همیشه هستی،دلم تنگه واس اون وقتاک صدات میزدم مامی ناژی وتوجواب می‌دادی من دیگ مامی ناژی ندارم حیف

بیشتر ببینید