2777
2789

من یه آنلاین شاپ دارم 

این آقا از طریق همون اومده تو پیجم و مرتب پیام میداد 

اولش با جنگ بودا بخدا فقط جنگ😂

بارها بهش گفتم پیام نده و اون گفته ک مگه چی میشه پیام بدیم مث دوتا دوست 

میگه من مث کف دست صاف و ساده باهات اومدم جلو 

حاااالا من میترسم وابستش بشممم🥲

چه کنم؟

یه چند تیکه از چت رو میذارم 

بعد فکر می‌کنه من خیلی باهوشم و اینا ...

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید 🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌یکی وچیکار کردی پس😂😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
همش شد ایکنی ایکنی😂فاز رفاقت روت نداره منتظره پا بدی

بختیاری نیستا ولی بختیاری حرف میزنه بهتر خودمون😂👌🏻

من بهش گفتم تایپم مردای ۳۰ به بالاست 

خودم ۲۳ ام و اون ۲۶ 

بنظرم فهمیده نمیخوام پا بدم بهش 

صرفا دوست دارم به عنوان رفیقم باشه 

این چیه دیگه 😐

رابطه ی سمی دورشو خط بکش 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید