2777
2789
عنوان

ی راهنمایی میدیننننن

58 بازدید | 6 پست

ینی چی ک ساعت ۶ باید فردا بریم مدرسههه 

دوستان من موقع امتحانا میرم مدرسه ..و امروزم رفتم ولی زنگ اول امتحان نگرفتن و من دو ساعت منتظر موندم و زنگ بعدی بزور گرفتن 

فردا بنظرتون چیکار کنم؟ 

همون ساعت ۶ برم یا ۲ ساعت بعد؟ 

و اگ مدیرم بزنگه چییییی

🔴🔴🔴فوری و مهم| جزئیات نحوه فعالیت مدارس در استان اصفهان/ عدم تغییر ساعت فعالیت تا زمان ارسال بخشنامه

🔹اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان: با توجه به صدور اطلاعیه‌ای از سوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تغییر ساعت کاری مدارس، تا زمانی که شیوه‌نامه و بخشنامه به ادارات آموزش و پرورش مناطق و نواحی ارسال نشده، ساعت کاری مدارس طبق زمان‌بندی قبل خواهد بود و تغییری نخواهد داشت.

برای اصفهان فرقی نکرده فقط فک کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🔴🔴🔴فوری و مهم| جزئیات نحوه فعالیت مدارس در استان اصفهان/ عدم تغییر ساعت فعالیت تا زمان ارسال بخشن ...

شانس🥹😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱