2777
2789

بچه ها من ۳۵ سالمه و دو ساله ازدواج کردم البته ازدواج دومم هست جاریم تازه صیغه شده و ۲۲ سالشه خودش با پدر مادرش و بردارشوهرم و پدر و مادر شوهرم و پدر و مادر خودمم دعوت کردم که جمعا با خودمون ۱۰ نفر بودیم 

شام بریون گوشت بره + آلو کنارش، مرغ و قرمه سبزی، برنج، سبزی خوردن، ماست بورانی اسفناج، ترشی لبو و دلستر بود. بعد شامم که چایی و شیرینی و میوه و تخمه سیاه گذاشتم براشون یه کارت هدیه یه تومنی هم کادو دادم. البته ناگفته نمونه که جاریم اینا هم که داشتن میومدن برام یه باکس گل و شیرینی تر خریدن 

حالا سوالم اینه که موقع پذیرایی شام که شد چون آشپزخونه و کلا خونه من خیلی کوچیکه و حجم ظرفا و غذاها خیلی زیاد بود خیلی همه چی به هم ریخته شد یهو و من بخاطر اینکه زودتر جمع و جور بشه و سرو سامون بگیره چیزا یه خورده از جاریم کار کشیدم البته ناگفته نمونه که خودش همش دنبالم بود و می خواست کمک کنه و هی بهم میگفت که چیکار کنم چیکار نکنم منم بخاطر اینکه من و مامانم دست تنها بودیم ( مادرشوهرم کلا زیاد کار نمیکنه و شوهرمم همینطور) دیگه مجبوری هی یه چند باری بهش چندتا کارو گفتم البته به غیر از ظرف شستن فقط در حد جابجایی و خالی کردن غذاها حالا عذاب وجدان دارم میگم نکنه ازراد داشت کارم؟ آخه عروس بود و معمولا عروس بار اول زیاد کار نمیکنه خیلی عذاب وجدان دارم شما نظرتون چیه؟ کلا در مورد مهمونیمم نظرتون بگید لطفا 

خیلی خوب بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی خوب بوده ولی از تازه عروس موقع پاگشا درحد جمع و جور کردن ظرف هم نباید کار کشید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

کاش اینهمه رو نمی گفتی من فقط عروس داماد رو میگم که هم قشنگتر پذیرایی کنم هم بیشتر معاشرت کنیم شلوغی رو نمی‌پسندم وگرنه کمک اینقدری که گفتی بد نبوده تازه باعث میشه طرف راحت تر باشه و معذب نشه

اینهمه غذا چ جوری رسیدی بپذی؟

نه بابا اتفاقا احساس میکنه باهاش راحتی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید