بچه ها من ۳۵ سالمه و دو ساله ازدواج کردم البته ازدواج دومم هست جاریم تازه صیغه شده و ۲۲ سالشه خودش با پدر مادرش و بردارشوهرم و پدر و مادر شوهرم و پدر و مادر خودمم دعوت کردم که جمعا با خودمون ۱۰ نفر بودیم
شام بریون گوشت بره + آلو کنارش، مرغ و قرمه سبزی، برنج، سبزی خوردن، ماست بورانی اسفناج، ترشی لبو و دلستر بود. بعد شامم که چایی و شیرینی و میوه و تخمه سیاه گذاشتم براشون یه کارت هدیه یه تومنی هم کادو دادم. البته ناگفته نمونه که جاریم اینا هم که داشتن میومدن برام یه باکس گل و شیرینی تر خریدن
حالا سوالم اینه که موقع پذیرایی شام که شد چون آشپزخونه و کلا خونه من خیلی کوچیکه و حجم ظرفا و غذاها خیلی زیاد بود خیلی همه چی به هم ریخته شد یهو و من بخاطر اینکه زودتر جمع و جور بشه و سرو سامون بگیره چیزا یه خورده از جاریم کار کشیدم البته ناگفته نمونه که خودش همش دنبالم بود و می خواست کمک کنه و هی بهم میگفت که چیکار کنم چیکار نکنم منم بخاطر اینکه من و مامانم دست تنها بودیم ( مادرشوهرم کلا زیاد کار نمیکنه و شوهرمم همینطور) دیگه مجبوری هی یه چند باری بهش چندتا کارو گفتم البته به غیر از ظرف شستن فقط در حد جابجایی و خالی کردن غذاها حالا عذاب وجدان دارم میگم نکنه ازراد داشت کارم؟ آخه عروس بود و معمولا عروس بار اول زیاد کار نمیکنه خیلی عذاب وجدان دارم شما نظرتون چیه؟ کلا در مورد مهمونیمم نظرتون بگید لطفا