گفت فلان عملو دارم نمیتونم راه برم رفت خانه مادرش منم روز اول رفتم سر زدم بهش هم نگفته بود عمل کرده هم جواب تلفنامو نمیداد رفتم خانه مادرش گفتم چرا نگفتی عمل کردی یا چرا جواب تلفنمو ندادی جلو مادرش گفت خوشم نیومد بعد گفت اومدی اعصاب منو خورد کنی . من خیلی ناراحت شدم و گفتم باشه کاریت ندارم و رفتم . دیگه اون نه زنگی نه حتی برگشت خونه الان ۳۰ روزه و ازش خبری ندارم . تنها فقط دوسه بار ۲۰۰ تومن پول برام زده .یخچالم خالیه خانواده اش خیلی عوضین نمیگن برو خونه زنت تنهاس منم یتیمم مادرمم شهرستانه . دلم آشوبه استرسی شدم همش پیش خودم میگم تقصیر من چی بود اخه!؟ خانواده اش سفت چسبیدنش نمیذارن بیاد خونه .
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
فقط پاشم برم از دست تو و شوهرت یک خشاب آرامبخش بخورم که اینم نشد زندگی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»