2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اکسام جدا میشدم شدیدا خالم بد میشد بخصوص اولیش

3سال حالم بد بود

البته بگم خیلی مدت طولانی دوسش داشتم و اینکه خیانت مرد و منم بچه بودم خیلی برام سخت تر شد

الان خدارووششکککرررر انقدر راضیم ک تو آدمای بدی خیلی راحت جدا شدم چون فهمیدم به دردم نمی‌خورد و خدا میخواست شوتش کنه بیرون

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

هفته اولو ماه اولو یا حتی سال اول که مثل مرده متحرکی و طبیعیه...بعدش عادی میشه...مثل وقتی که کسی میمیره میگن خاک سرده ...بعدش دلم ادم کم کم اروم میگیره فقط گهگاهی یه خاطره میاد تو ذهن ادمو میره و دیگه هم هیچ کشش و تمایلی نیست...

تا سه سال هر روز گریه کردمخیلی توکسیک بود🫤ولی خب توی حمع بودن و پاک کردن خاطرات کمکت میکنه

دقیقا مثل مننننننن

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

منم دقیقا یه هفته پیش جدا شدم خیلی سخت میگذره هر روز فقط گریه میکنم

خوشبحالت من فقط ی روز تونستم گریه کنم

درد دارم بغض دارم ولی اشکم در نمیاد چیکار میکنی ک میتونی گریه کنی

سر چی کات کردید میگی؟اون کات کرد یا تو

دومی و چجوری کات کردی باهاش؟اونو چقدر طول کشید کنار بیای؟

انادر بد بودن از هر لحاظ من الان موندم چرا باهاشون دوست بودم!!!!!!! خاک تو سرم!

هی باهاشون باوری میشد و همین باعث میشد راحت دل بکنم

خودم کات کردم با بقیشون

منم دقیقا یه هفته پیش جدا شدم خیلی سخت میگذره هر روز فقط گریه میکنم

بخدا ی روزی ب خودت میگی چقدر خر بودم

خیلییییی سخت بود،اصلا خودم خسته شده بودم از گریه ،نمیدونم تقلص کدوم کار نکرده م بود

من حس میکردم یکی دعا نوشته بود برام انقدر عجیب بود

و کلا بدشانسی و بداقبالی و حماقت تو خانواده ما هست نمیدونم چرا...

من که نتوتستم فراموش کنم ماجرا برای دوران ۲۲سالگیمه که عاشقونه همو میخواستیم و خواستگاری هم رفتیم مادرش وقتی شرایط مالیمون و فهمید نزاشت دخترش ازدواج کنه و الان ۳۸ سالمه همه چی شکر خدا دارم بی نیاز از مال دنیا ولی انقدر برام عزیز بود که نشد و نتونستم جاش کسی و تو قلبم جا بدم

و اخرین باری هم که ازشون اخباری به دستم رسیده ازدواج کردن و دوتا پسر دارن 

ولی من نتونستم و فکرم نکنم که بشه