2777
2789

از دیشب ساعت دو تبش شروع شد خلاصه سکته کردم تا صبح بشه بهش استامینوفن دادم دکتر بردمش گفت تب ویروسی هست سه روز طول میکشه اموکسی کلاو هم داده نمیدونم کجاش چرک داره اما سرفه و ابریزش نداره 

حالا نه بروفن نه شیاف هیچکدوم تاثیر انچنانی ندارن مثلا تبش  ۳۸/۴ یکی دوساعت بعد شربت میشه۳۷/۹ باز داااغ میشه در همین حد اثر داره .. پاشویه و دستمال نمدار و پیازم ک هیچی...😭کمک کنید ماماناا دلداری بدین 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال و هشت ماه.. دکتری ک بردم دکتر خوبیه ..داروهاش جوابه معمولا .‌ و مخالف شیاف بود ساعت یکو نیم گذ ...

الهی بگردم ان شاءالله زودتر خوب شه .چیزی میخوره اگه آره  آب پرتقال براش بگیر بده بخوره .چرک خشکن سر ساعت بده دو سه دوز که بدی تاثیر میذاره نگران نباش عزیزم 

الهی بگردم ان شاءالله زودتر خوب شه .چیزی میخوره اگه آره آب پرتقال براش بگیر بده بخوره .چرک خشکن سر ...

توروخدا کمک الان تبشو گرفتم ۳۸/۴ هست الان برم داروخانه سرم میده ک تبشو بیاره پایین یا حتما باید دکتر بنویسه .. اصلا سرم بزنه تبشو میاره پایبن؟ 😭

دکتر غلط کرد که گفت شیاف نذار سریع شیاف استامینوفن بذار تا یکساعتم تند تند پاشویه کن پایین میاد دختر منم اون هفته اینجور بود با بدبختی تبشو پایین می اورذم چند کیلو بچت؟

توروخدا کمک الان تبشو گرفتم ۳۸/۴ هست الان برم داروخانه سرم میده ک تبشو بیاره پایین یا حتما باید دکتر ...

ببر درمانگاه عزیزم دارو هاشم ببر بگو اینا تاثیر نداشته براش آمپول سرم بنویسه دکتر .داروخانه  بدون نسخه نمیده 

میترسم والا دکتره کلا با شیاف استامینوفن هم مخالف بود

عزیزم کفه پاش پیاز حلقه کن بزار جورابم پاش کن بزار نیم ساعتی بمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید