2777
2789
عنوان

خسته شدم از بی پولی💔

67 بازدید | 2 پست

چند باری کاری رو شروع کردم ک یاد بگیرم هربارم ی مشکلی پیش اومد نشد الانم ی کاری دارم ولی درامدش خیلی کمه امروز دستمزدم رو زدن عصابم بهم ریخت از بس کم حساب کردن

احساس میکنم عمرم برکت نداره همیشه لنگ پول بودم وقتی میبینم خدا این همه عذابم میده از خدا ونماز خوندن متنفر میشم چقد دعا دارم ذره ذره اب میشم از بس غصه خوردم💔😔

برای افزایش روزی دوشنبه ها و چهارشنبه ها چهل بار سوره تکاثر بخوان 

شب ها قبل خواب سوره واقعه 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بیشتر ببینید

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند مدتی هست تصمیم گرفتم کار کنم ولی بیرون نمیتونم هم که همسرم اجازه نمیده و این که بچه کوچیک دارم گفتم کار در خونه بیارم ولی همشون چرتن ارزون فکر کن ۱۰۰ تا کار سخت پنج هزار گفت انجام ندادم گفتم مگه گدایی میکنم کار می‌خوام بکنم کاش کاری بود می‌تونستم در آمد داشته باشم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بیشتر ببینید