2777
2789
دقیقا مگه ازدواج چی می‌رسونه که تو مجردی نمیشه؟؟تازه مجردی خیلی آزادتری راحتتر به اهدافت میرسی

بیا کامتاشونو ببین طبق معمول منو خوردن . 😂😂 حاجی خیلی وضع خرابه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷سالگی ازدواج کردم چون خیلی تنها بودم

تو بدترین حالت ممکن بودم که شاید خودکشی میکردم

بجز تنهایی داداشم کتکم میزد بی دلیل(الانم که تو عقدم بدنمو کبود میکنه)

بجز داداشم که کتک میزد جدایی مامان بابام عذابم میداد

بجز قضیه مامان بابام فکرم درگیر بود نمیتونستم درس بخونم

ازدواج کردم که به آرامش برسم و رسیدم خداروشکر

اسی تو خیلی آدم با درک بالای هستی   قصد توهین ب عزيزاني  ک واقعا   فکر می‌کنند  ازدواج بهترین  راه خوشبختی  هست  رو ندارم  چون من خودمم از اون آدمهای  احمقی  ک بودم‌ک فکر میکردم ک  ازدواج کنم معجزه میشه  زندگی برام  گل وبلبل میشه.   نمیگم برای همه خوب نیست ولی منظورم  اینه  ک زندگیتون رو معطوف  ب ازدواج نکنید. دنبال اهداف بزرگ باشید  شغل زندگی    در وقت درست در موقعیت درست با آدم  درست  ازدواج کنید ک کیف دنیا رو ببرید   ن‌مثل من. ی ازدواج.   کور مکور با ی آدم  اشتباهی.  زندگی  فقط اون خواب شب  نیست ولی چ فایده ک دیر فهمیدم   عمرم  تباه شد اسی ببخشید  عزیزم دلم پره    طولانی شد. 🫡🫡🫡😔😔😔

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
به خیلی چیزا خدا انسان هارو زوج آفریده

الان خدا منو زوج افریده؟؟😁😂 پس چرا از جنس مخالف جز توهین و تشر و تحقیر  وبلاک چیزی نصیب نشده.  زوج ما هم احتمالا وسطشونه

الان خدا منو زوج افریده؟؟😁😂 پس چرا از جنس مخالف جز توهین و تشر و تحقیر وبلاک چیزی نصیب نشده. زوج ...

منظور این بود خدا ذاتا این کشش به ازدواج رو در انسان قرار داده انسان نیاز به ازدواج داره برای آرامش و نیاز های عاطفی و...

حمایت . الان پسرا ب خاطر این ک سرکار نرن با دختر شاغل ازدواج میکنن

خب اون دیگه به انتخاب خودت بستگی داره من همیشه دوست دارم آدمی باشه ک رفیقم باشه و بشه حرفای عمیق درونی ام رو بزنم باهاش اونم اینجوری باشه

تو ۵۰ سالگی فرض کن به بهترین موقعیت شغلی و اجتماعی رسیدی از سرکار برمیگردی تو خونه ای که خودت با مس ...

شاید باورت نشه . ولی خیلی حس خوبیه من عاشق تنهاییم . من پدرو مادری داشتم ک ثمره ازدواجشون  توهین و کل کل تو 70 سالگی هنوز کل کل میکنن . زخم زبون میزنن. ثمرش اعصاب ضعیف بوده برا من ک نمیتونم ازدواج کنم . و انگیزه ای ندارم 

من 33 هم . پشیمون نیستم . ارتقا ماشین . سفر . نیستم اقا پشیمون زوری ک نیست

خوب من شوهرم نمایشگاه ماشین داره 

هر روز یه ماشین میاره ارتقا ماشین برام جالب و سرگرم کننده نیست 

من منظورم بالای ۴۰ بود 

شاید باورت نشه . ولی خیلی حس خوبیه من عاشق تنهاییم . من پدرو مادری داشتم ک ثمره ازدواجشون توهین و ک ...

منم پدر مادرم همینن 

ولی ازدواج درست اگه دونفر واقعا سنگ صبور هم باشن خیلی قشنگ تر تنهاییه