یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی همشون نه ولی بعضیا واقعا حاضرن با هررر کسی تاکید میکنم هرررررر کسی ازدواج کنن ولی حتما ازدواج کنن و عیبای طرف و نبینن بعد چند ماه بیان اینجا بگن ای شوهرم کتکم میزنه ای فلان و ای بهمان
خیلی از خانما ازدواجو آرزو میکنن چون احساس میکنن که تکمیل میشن یا یه زندگی کامل دارن. ولی این نظر ممکنه برای هر کسی متفاوت باشه. به نظر من، اگر خودت آرزوهای جذابتری داری، پس باید دنبال همون بری. زندگی فقط به ازدواج نیست.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
فقط اینجا نیست ۵۰ درصد زنای تحصیل کرده کار نمیکنن رفتن دانشگاه پسر مناسب رو تور کردن و خداحافظ
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️