2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی ها بخاطر حرف خانواده و فامیل

بعضیا هم تو خونه ان دوست ندارن برن سرکار میخان ازدواج کنن

بعضیام ک خوشبختیو توی ازدواج میبینن

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

یعنی همشون نه ولی بعضیا واقعا حاضرن با هررر کسی تاکید میکنم هرررررر کسی ازدواج کنن ولی حتما ازدواج کنن و عیبای طرف و نبینن بعد چند ماه بیان اینجا بگن ای شوهرم کتکم میزنه ای فلان و ای بهمان 

خیلی از خانما ازدواجو آرزو میکنن چون احساس میکنن که تکمیل میشن یا یه زندگی کامل دارن. ولی این نظر ممکنه برای هر کسی متفاوت باشه. به نظر من، اگر خودت آرزوهای جذاب‌تری داری، پس باید دنبال همون بری. زندگی فقط به ازدواج نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

فقط اینجا نیست ۵۰ درصد زنای تحصیل کرده کار نمیکنن رفتن دانشگاه پسر مناسب رو تور کردن و خداحافظ 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
بعضی ها بخاطر حرف خانواده و فامیلبعضیا هم تو خونه ان دوست ندارن برن سرکار میخان ازدواج کننبعضیام ک خ ...

دقیقا کدوم قسمت ازدواج خوشبختی. ب خدل درک نمیتونم بکنم

ببخشید چند سالته؟

اگر زیر ۲۵ نیاز نیس سوال بپرسی بالای ۲۵ جامعه و خانواده و روزگار حالیت میکنه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..