2777
2789
عنوان

نامه‌ی من به توراهیم

115 بازدید | 4 پست

کوچولوی مامان.

بعد از کلی بحث و دعوا و گریه با بابایی, مامانی بالاخره راضی شد نگهت داره. الان که اینو دارم می‌نویسم و شاید یک روزی بخونیش تو فقط 9 هفته‌ست که توی شکم مامانی. 

وقتی هم‌سن من بشی می‌فهمی گرفتن این تصمیم کار سختی بود. ولی فقط امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم. ببخشید اگه یه روزایی فکر کردی ناخواسته وارد زندگی ما شدی. شاید ناخواسته بودی ولی همین الانشم بهترین اتفاق زندگی منو بابایی.

خیلی دوستت دارم, بابا هم خیلی دوستت داره. قول داده برات هیچی کم نذاره. قول داده وضع زندگیمونو عوض کنه. هر شب سرشو می‌ذاره روی شکمم باهات حرف می‌زنه. هرچیم بهش می‌گم تو الان گوش نداری به خرجش نمی‌ره. نگرانه, ولی خیلی مشتاقه تا زودتر به دنیا بیای.

با اینکه دکتر گفته یه کوچولو مراقبت نیاز داری, ولی من مطمئنم قوی و سالم وارد زندگی ما می‌شی.

نمی‌تونم صبر کنم تا انگشتای کوچولو با دستام بگیرم و حست کنم. از راه دور و نزدیک می‌بوسمت.

دوستان. بنده همسررررر دارم و دنبال دوست جنس مخالف نیستم. لطفا درخواست ندین.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز برا من دعا منم زود مادر شم ابشالله صحیح سالم بغلش بگیری

امیدوارم سال آینده وقتی نی‌نی‌ت بغلته بیای اینجا عزیزدلم.

دوستان. بنده همسررررر دارم و دنبال دوست جنس مخالف نیستم. لطفا درخواست ندین.