2777
2789
عنوان

بیماری پروانه ای

442 بازدید | 37 پست

خوب میشه این بیماری؟؟

برام سوال اینا چرا به دنیا میان ؟

حالا یه سری بیماری هست که میتونن  تو دنیا کاری بکنن و لذت ببرن مثلا بیماری داون یا اونایی که فلج هستن و....

ولی بیماری های پوستی خیلی حساس و آزار دهنده هست 

نمیگم حق زندگی ندارنا،خودتون بزارید جای اونا

نمیشه اصلا به پوستشون دست زد سریع تاول می‌زنه

اینجوری که اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن!!

من بچه بیمار زیاد دیدم و باهاشون کنار میام ولی اینارو نمیشه کاری کرد

یک بیماری خودایمنی هست 

واقعا خیلی دردناکه

پانسمانشون هم تحریمه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بیماری خودایمنی هست واقعا خیلی دردناکهپانسمانشون هم تحریمه

اصلا تحریم چیه 

چرا خدا تو قرآن نگفته راجب اینا

همچین هم بزرگ نیستن که بگی خدا بخواد بچه رو امتحان کنه چون دیگه میمیرن تا ۱۰ سالگی

اصلا تحریم چیه چرا خدا تو قرآن نگفته راجب ایناهمچین هم بزرگ نیستن که بگی خدا بخواد بچه رو امتحان کنه ...

چه ربطی به خدا داره

خیلی بیماری ها تو قرن اخیر ظهور کردن قبلش نبودن

به خاطر آلودگی آب و هوا و مواد و داروهای شیمیایی که هر روز تولید میشه و  هزار جور تغییر که تو بدن به وجود میاد که خیلی هاش کشف شده خیلی هاش نه

اوتیسم هم همینه اصلا منشا مشخص نیست دقیق

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
چه ربطی به خدا دارهخیلی بیماری ها تو قرن اخیر ظهور کردن قبلش نبودنبه خاطر آلودگی آب و هوا و مواد و د ...

عه مگه نمیگین اگه خدا نخاد برگی هم از درخت نمیوفته؟

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بله درسته ولی همون خدا به انسان اختیار داد و انسان راه شیطانی رو پیش گرفت....

بیشتر ببینید
اصلا تحریم چیه چرا خدا تو قرآن نگفته راجب ایناهمچین هم بزرگ نیستن که بگی خدا بخواد بچه رو امتحان کنه ...

توی قرآن قرار نیست راجع به هر چیزی صحبت بشه 

مگه اسم تمام بیماری‌های اون زمان توی قرآن هست ؟

اصلاً مگه توی قرآن اسم  بیماری ای هست؟

قرآن کلی صحبت کرده 

مریضی بچه ابعاد دیگه‌ای هم داره 

خیلی از مریضی‌های ما به خاطر مشکلاتی است که خودمون به وجود آوردیم یکیش غذاهای ناسالم هوای ناسالم 

رعایت نکردن یه سری آداب و اصول واجب 

و برای پدر مادر قطعاً امتحانه

خدا تضمین نکرده که زندگی بدون عیب و نقص خواهید داشت 

برعکس گفته زندگی‌هاتون رو با نقص در اموال و انفس، گرسنگی و ... امتحان می‌کنم 

گفته در رنج خلقتون کردم