2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا. مردا همه چیو از آدم میگیرن. شوهر من اختلال نارسیست داره. همه چیو ازم گرفت. من موندم با یه بچه. مه باید تا آخر عمر بسازم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
آره واقعا. مردا همه چیو از آدم میگیرن. شوهر من اختلال نارسیست داره. همه چیو ازم گرفت. من موندم با یه ...

وای شوهره منم اختلال شخصیت خودشیفته داره وپارانوئید...دیوونم کرده...یه بچه هم دارم مجبورم بسازم

وای شوهره منم اختلال شخصیت خودشیفته داره وپارانوئید...دیوونم کرده...یه بچه هم دارم مجبورم بسازم

دیروز انقد حرصم داد کریه مردم ۶ساعت سر درد گرفتم. باید فقط به چشم عابر بانک بهشون نگاه کنیم. نه یه همراه فداکار و وفادار

دیروز انقد حرصم داد کریه مردم ۶ساعت سر درد گرفتم. باید فقط به چشم عابر بانک بهشون نگاه کنیم. نه یه ه ...

آره میدونم‌چی میگی..

سخته...والا من که به چشم عابربانکم نمیتونم نگاه کنم..چون اصلا پولی به من نمیده که باهاش هرکاری بخوام بکنم..کارت دستمه فقط چیزای ضروری بخرم

آره میدونم‌چی میگی..سخته...والا من که به چشم عابربانکم نمیتونم نگاه کنم..چون اصلا پولی به من نمیده ک ...

همون دیگه.به منم پول میده فقط واسه کارهای ضروری. من شاغل بودم قبلا . بد عادت شده بود خرج خونه رو هم گردن من بود. خودش هم تو خونه با زنها چت میکرد

همون دیگه.به منم پول میده فقط واسه کارهای ضروری. من شاغل بودم قبلا . بد عادت شده بود خرج خونه رو هم ...

چرا اینطورین...من فکر کردم شوهره من فقط اینطوریه...چیکار باید بکنیم واقعا؟

چرا اینطورین...من فکر کردم شوهره من فقط اینطوریه...چیکار باید بکنیم واقعا؟

میدونی چرا .چون بیش از حد فداکاری کردیم‌. مثل مادر رفتار کردیم.در حالیکه ما باید معشوقه باشیم نه مادر. باید رو عزت نفسمون کار کنیم. به خاطر خودمون به خودمون برسیم و باشگاه بریم نه بخاطر شوهر. اونوقت آروم آروم خودشون پی ما میان. من یه مدت این کار و کردم جواب گرفتم‌.