2777
2789
ربطش به مادرت چیه؟؟ُ

پدر زن داداشم میاد توهین میکنه ب مادرم ک از هر چیزی بهترینش برا دخترم باشه و شما یک وقت چیز ارزون نگیرید و با مادرم بحثش میشه -و اختلافات همانا و اون حرفا همانا یک کلاغ چهل کلاغ مردم همانا 

چی داری بهش یاد میدی خودت میدونی چی گفتی؟؟؟

بهش میگم که بیخیال خانواده ها و حرف و حدیثاشون باشه برن واسه خودشون زندگیشونو کنن 

اینطوری از دخالت خانواده ها رها میشن 

چیز بدیه؟درهرصورت یکی پا درمیونی کنه واسه اشتی نه اینکه همه اتیش رو بیشتر کنن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر زن داداشم میاد توهین میکنه ب مادرم ک از هر چیزی بهترینش برا دخترم باشه و شما یک وقت چیز ارزون نگ ...

خوب ابن دو تا چه گناهی کردن خوب بگه چرا مامانت ول نمیکنه با مامانت حرف بزن اسی 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
مادر من و پدر اون ول کن نیستن

اسی ی چیز بگم . مقصر اسی داداشته وقتی آدم کسی رو بخواد به این آسونی از دستش نمیده مطمئن باش

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید

ببین من تازه عقد کردم با همسرم همکار بودیم از لحاض خانوادگی اختلاف داشتیم چون من پدر مادرم تحصیل کرده پدرم توی بانک مدیر اداره اس مادرم معاون مدرسه اس ما خونمون سعادت اباده همسرم گرم دره مستاجر پدرش نگهبان و مادرشم خانه دار دوتاشون دیپلمه من راستش عاشق شدم وگرنه هیچ وقت قبول نمیکردم چون همسرم واقعا ادم خوبیه از همون اول پدر با مادر همسرم مشکل داشت اول سر مهریه گفت اند الستتاعه ما قبول نکردیم بعد سر عقد کردن به پدرم بهش گفت با برنامه جلو بریم نه هرچی شما بگید خلاصه بعد عقد همسرم با مادرش دعواش شد دعا شدید همسرم کل وسایلاشو جمع کرد رفت خونه دوستش من کلی باهاش حرف زدم اومد خونه ما چون من اتاقم بزرگه راحت وسایلاشم جا دادم بعد یک ماه همسرم از فشار عصبی قش کرد بردیمش بیمارستان مادرش که اومد با پدرم دعواش شد کلی فوش داد که شما دزدید بچه منو دزدیدید حبثش کردید نیاد منو ببینه و اینا بعدشم زنگ زد مادر بزرگمو خالم ابرومونو ببره خلاصه الان ۶ ماهه همسرم با خانوادش قطع رابطه کرده مادرش خودشیفته و بد زاته کلی پشت من حرف زده همسرمم گفت من پای عشقم وای میستم پدرمم دید که همسرم انقدر منو میخواد به اسم من خونه خرید و قرار شده بریم اونجا زندگی کنیم ولی خب مادر پدرش وحشنناکم کلی بهش پیغام دادن طلاق بگیر جدا شو تا ما بهت پول بدیم و حمایت کنیم ولی همسرم میدونه چقدر بد جنسن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بهش میگم که بیخیال خانواده ها و حرف و حدیثاشون باشه برن واسه خودشون زندگیشونو کنن اینطوری از دخالت خ ...

مطمئنم یه مشکل پیش میاد اخرش این بنده خدا گرفتار میشه 

این خانوم اگه هرچه قدر دوری کنه بهتر چون مشکل پیش بیاد کسی ننیتونه بگه این مقصره

بهت قول میدم که سخته اما دیگه زود عصبانی نشم چون دیگه خسته کرررده!!! 

اسی ی چیز بگم . مقصر اسی داداشته وقتی آدم کسی رو بخواد به این آسونی از دستش نمیده مطمئن باش

درسته هم دختر هم پسر میتونن جلوی دخالت خانواده ها بمونن و نزارن خانواده ها دخالت کنند 

اینا خودشون رو سپردن دست بزرگتراشون والدین رو فرستادن تو میدون جنگ 

شاید پشت پرده چیزهای دیکه باشه اینا دیگه تیر اخررباشه 

ولی درهرصورت من نمیپسندم خانواده دخترر انقدر پرتوقع باشندد.اگر همه چیز خوبو میخوان خودشون انجام بدن 

از اونور پسر هم همه تلاششو بکنه دیگه اگر چیزی نشد سخت نگیرن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
ببین من تازه عقد کردم با همسرم همکار بودیم از لحاض خانوادگی اختلاف داشتیم چون من پدر مادرم تحصیل کرد ...

ن پدر مادرم خودشون با برادرم ب این وصلت بودند بعد ک پدره توهین میکنه مادرم لجبازه و افتاد سر لجبازی 

ببین من تازه عقد کردم با همسرم همکار بودیم از لحاض خانوادگی اختلاف داشتیم چون من پدر مادرم تحصیل کرد ...

خانواده ای ک اینجوری باشن همون بهتر ک قطع رابطه کنه،  فقط از الان بگو با کارایی ک مادرش کرده دو سال دیگه یادش نره دوباره بره سمتشونو زندگیتو خراب کنن... شرایط منم مث شماس بخوام تعریف کنم طولانیه