2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی داداش منم خراب شد... ۲سال و ۹ماه پیش💔

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
بیشتر تو ضیح بده

عقد بودن چه ارزوها داشتیم سر لج و لجبازی و اختلاف بزرگترا الانم در شرف طلاقن همه تلاشمو کردم دوطرف مقصر -ولی چون بیشتر خانواده عروس مقصر بودن بعدم هیچ کدوم کنار نیومدن 

استارتر من بهت بگم گوش می‌کنی چکار کنی ؟ 

هیچ کار ،هیچ کار ،هیچ کار 

ببین برادرت ی آدم بالغه خودش می‌دونه با زندگیش چکار کرده یا عاقل نیست و نمیدونه چکار کرده یا بدشانسی آورده 

در هر سه صورت به شما ربطی نداره شما در حد خواهر بودنت دلداری بده ،اگر کاری از دستت براومد کمکش کن 

بهش امید بده ،اگررکار اشتباهی کرده نصیحت کن ولی به هیچ عنوان حرص و جوش نخور .ببین این برادرها خوشی هاشون برای خودشونه ما خواهرا الکی براشون خودمونو از بین می‌بریم 

عقد بودن چه ارزوها داشتیم سر لج و لجبازی و اختلاف بزرگترا الانم در شرف طلاقن همه تلاشمو کردم دوطرف م ...

قسمت نبوده  بعد از هر شکست پیروزیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂