2777
2789
عنوان

عکس این دختره یعنی قبل عمل خوشگل بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 73 پست

من رفتم کامپوزیت کنم پیش یکی از بهترین دکترا دندونامو نگاه کرد دید هم سالمه هم مرتب ، گفت برو اینچیزا دو روز دیگه از مد می افته تو میمونی و یه مشت دندون خراب عمل هم همینطوره چه میدونی اینا چندسال دیگه چه شکلی میشن این ژل ها داخل بدن چه جوری میشن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها من ۳۲ سالمه ب نظرتون بوتاکس کنم یا ن !!! ی دونه خط تو پیشونی و ی دونه بین ابروهام دارم و بس ک م ...

بدترین کار بوتاکسه

از منی که زدم به شما نصیحت پوستت رو داغون نکن

وقتی اثرش میره پوستت شل میشه

⁦♥️⁩

بدترین کار بوتاکسهاز منی که زدم به شما نصیحت پوستت رو داغون نکنوقتی اثرش میره پوستت شل میشه

شما لیفت چشم و ابرو هم کردید؟

بوتاکس نیاز ب تمدید داره شاید تمدید نرفتید

🚶🚶🚶

این زیربناش خوشگله

چشاش خوشگله 

دهنش کوچیکه

ابرو هاش پره

فرم صورتش قشنگه

حالا با عمل قشنگتر شده

مثلا ابروهاش بالاتر رفته فک دراورده لباشو ژل زده

ولی میبینی اینارو روزی صد نفر میکنن ولی بدتر میشن

تو اگه شبیه اینم بشی بازم ناراضی چون ازاین خوشگلترم هست سعی کن خودتو همون جوری که  هستی بپذیری 

چهره واقعی آدما با اون چیزی ما تو فضای مجازی میبینیم قطعا خیلی فرق داره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بدترین کار بوتاکسهاز منی که زدم به شما نصیحت پوستت رو داغون نکنوقتی اثرش میره پوستت شل میشه

اخه چاره چیه خط و چروک افتاده رو پوست من هم دوست دارم انجام بدم هم اینکه از همین عوارضهاش میترسم

اخه چاره چیه خط و چروک افتاده رو پوست من هم دوست دارم انجام بدم هم اینکه از همین عوارضهاش میترسم

چند سالته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
این زیربناش خوشگلهچشاش خوشگله دهنش کوچیکهابرو هاش پرهفرم صورتش قشنگهحالا با عمل قشنگتر شدهمثلا ابروه ...

منم از همین میترسم

من چشم و ابروم و لیفت میکنم با دست خیلی خوشگل میشه و از نا متقارنی در میاد

دهنم کوچیکه

و زاویه بندی نیست صورتم اصلا...

امیدوارم با فیلر درست شه 

کاربری دست دو نفره