2777
2789
عنوان

برای بچه ایفون فیک بخریم بتطرتون

107 بازدید | 19 پست

پسر دوستم ۷سالشه گیرداده ایفون میخاد هم هزینش زیاده هم خرابش میکنه از ایفون هم ققط ظاهرش رو میشناسه و خوشش میاد دستش بگیره بتظرتون می ارزه واسه دستش یکی بخرن براش

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه بچه ۷ ساله چی میفمه

به نظرم قانعش کنن مناسبش نیست دو روز دیگه که بزرگتر بشه اونوقت واقعیشو میخواد

چه دلیلی داره بچه گوشی داشته باشه اصن

یه تبلت مناسب با بودجه بگیرن براش

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

من بودم اینکارو نمیکردم چرا باید از الان خواسته های نامعقولشو براورده کنم بچه هفت ساله اصلا نباید گو ...

اخه منم همینو میگم اما میگه مدرسمون همه دارن

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
بچه هفت ساله اصلا نباید گوشی شخصی داشته باشه

میگه مدرسمون همه دارنو وداره اذیت میکنه

بیشتر ببینید
اخه بچه ۷ ساله چی میفمهبه نظرم قانعش کنن مناسبش نیست دو روز دیگه که بزرگتر بشه اونوقت واقعیشو میخواد ...

میگه مدرسه هم ایفون دارن منم میخام بشدتم سرکش و قانع نمیشه

بیشتر ببینید