2777
2789
عنوان

چه حسی بهتون دست میده اگه بفهمید یکی داره باهاتون پز میده

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 27 پست
بار اول میشنوم چی هست؟

مردایی که به بی غیرتی علاقه دارن و حس جنسی شون اینطوری تحریک میشه

مثلا طرف دوست داره زنش لباسای خیلی باز بپوشه یا جوری بگرده تا توجه مردای دیگه جلب بشه

حالا موردای خطرناک تر دیگه هم داره که این اقا اگه خیلی اصرار داره که تو حتما لباس خاص یا مدل خاصی جلوی دیگران بگردی پس باید قشنگ حواست به رفتارش باشه ببینی چیا ازش میبینی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تقریبا نامزدم میشن

مامانش دقیقا این حسو بهم میده

از فامیلاشون منو میبینن یا معرفی میکنه ی حس غرور خاصی داره یا طرز نگاه خودش طوریه ک قشنگ محبتشو حس میکنم (با اینک من انتخاب نامزدم بودم و ایشون بعدا درجریان قرار گرفت)

اکانت واگذار شد

در نیست لابد اونم سبک زندگیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

من هر کی حس کنم تو حرفاش داره میره تو فاز پز زیرپوستی سریع فقط با پوزخند بهش خیره میشم

اینطوری😏

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

میبره داف نسون بده ب بقیه ؟ 

یعنی این اقا ی ذره رو شما غیرت نداره ؟

اگر با اخلاق شما خانواده شما یا کارتون پز میداد ی چیزی ولی اخه داااف بودن 

ب شخصه و با توجه ب سلایق شخصی خودم هیج وقت با همچین مردی همصحبت نمیشم چ برسه رابطه عاشقانه 

عزیزم اینکه بهت افتخار کنه خوبه

اما اون فکر منفی که افتاده تو سرت هم بعید نیست!

مردایی هستن که از ظاهر همسرشون به عنوان یه وسیله برای بالابردن جایگاه خودشون سوء استفاده می‌کنن

این قطعا حس خوبی به تو نمی‌ده که نقش یه عروسک توی ویترین رو داشته باشی 

یاد فیلم زندگی خصوصی آقا و خانم میم افتادم 

اگه ندیدیش ببین.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35