2777
2789

با یک پسری ءشنا شدم خانواده ها هم خبر دارند

ولی حس میکنم همش میخواد با من پز بده ☹️

میگه تیپ بزن بیام دنبالت بریم با فلان که خیلی پولداره در مورد کسب و کار حرف بزنیم 

یا میگه درسته فلانی پولداره ولی دافی مثل تو نداره 😐

به نظرتون درست میفهمم داره  پز میده !؟؟ پسری که دختری رو بخواد این کار میکنه ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوب

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بیشتر ببینید

اگر مامانم به خاطر دخترش پز بده حالم خوبه😂😂 پسر چیه اه 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بیشتر ببینید

بنظرم بیماره و خلا بزرگی داره و عقده خود کم بینی

شایدم کاکولد باشه و از کاکولدی لذت میبره که میخواد تورو بزک کنه جلو مردم که اونام دیدت بزنن اینم حس جنسیش تحریک شه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مریضه یعنی چی زنشو میگه تیپ برن ببرمت ب بقیه نشونت بدم😐🫤🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

با اینکه هیکل و قیافه خوبی دارم تا حالا این احساس و نداشتم کسی با من پز بده، به نظرم این خوبه یه جورایی بهت افتخار میکنه ، البته هر کس یه تحلیلی داره ببین بقیه دوستان چه نظری میدن

بنظرم بیماره و خلا بزرگی داره و عقده خود کم بینیشایدم کاکولد باشه و از کاکولدی لذت میبره که میخواد ت ...

بار اول میشنوم چی هست؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید