من شب بهتر یاد میگیرم قبلا 9 تا 12 میخوابیدم بعد بیدار میشدم میخوندم الان هرکاری میکنم نمیتونم بیدار شم حداقل 8 9 ساعت خوابم گاهی اوقات هم شده تا 4 صب بیدار موندم و خوندم و واقعا هم حس بهتری داشتم اما الان گیجم خیلیا میگن خوب نیست ی عده ای میگن خوبه کسی بوده شب درس بخونه رتبه خوبی کنکور بیاره؟ مشکل جدی پیش نیومده براتون؟ من اولین باری ک اصلا فیزیک 20 گرفتم بعد کلی بی دقتی تو امتحانای قبلیم وقتی بود ک شب خوندمش حالا چیکار کنم؟
بدن آدما متفاوته بعضیا ادمای شبن کار درس فعالیتشون تو شب به خوبی وارد مغز میشه میفهمن منم اینجوری ام و مشکلی با این قضیه ندارم به صدای بدنت گوش بده اگر صبح انجام دادن برات سخته به خودت فشار نیار
به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘♀️📚》
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شب بیداری واسه درس خوندن به خیلیا جواب میده، چون ذهن راحتتر تو شب فعالتر میشه. ولی اگه صبحا گیج میمونی یا حس میکنی انرژی نداری، شاید باید خواب شب رو بیشتر کنی. شب بیداری وقتی استراحت کافی نداشته باشی میتونه تاثیر منفی بذاره. بذار بیشتر تمرکز کنی روی مدیریت خواب و بیداری که هم شب بخوابی و هم بتونی شبها درس بخونی. ولی اگه قبلا فیزیک 20 گرفتی با شبخوندن، یعنی بهت میاد، فقط مطمئن شو که خواب کافی رو هم داشته باشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!