2777
2789

برای استخدامی آموزش پرورش

البته هنوز دفترچه ها نیومده

هرچقدر بیشتز میخونم بیشتر نمی‌فهمم چی میگه🤐 مثل خدمات متقابل رو

🤐🤐🤐🤐🤐چیکار کنمممم 

آخه چطور پیشه تو ۳۰ روز این همت کتاب جمع کرد اونم از رو گوشب

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بیشتر ببینید

من سال اول با ۲۳۰ دعوت شدم و همون موقعی دفترچا اومد شروع کردم قبلش رشته منو آموزگاری نمیگرفت و اون سال منابع عوض شده بود البته مصاحبه رد شدم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا میخونن و قبول میشن با وجود تاهل و بچها

یه خانومه گفت دوتا بچها داشت تا ۱۲ همه کاراشو میکرد و بچهارو می‌خوابوند ۱۲ تا ۵ صبح میخوند

منبع هم نوین استخدام

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

جالبه بگم هر دوسال رو با گوشی خوندم از ۴ تا آزمون استخدامی ۳ تاشو دعوت شدم و آخرش امسال قبول نهایی شدم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
خیلیا میخونن و قبول میشن با وجود تاهل و بچهایه خانومه گفت دوتا بچها داشت تا ۱۲ همه کاراشو میکرد و بچ ...

البته همون دوتا بچه و همسر هم امتیاز داره براشون

بیشتر ببینید
البته همون دوتا بچه و همسر هم امتیاز داره براشون

امسال هر کی ۴تا بچه داره ۷۰امتیاز به نمره خامش اضافه میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم چی قبول شدید ورشتتون چی بود

شیمی 

من آموزگاری دو بار دعوت شدم بار آخر نهایی شدم یه بارم دبیری دعوت شدم مصاحبه نرفتم کنکور هم دادم فرهنگیان آوردم گفتن ۴ روز اضافه داری ۲۷ شهریور تولدمه

بیشتر ببینید
امسال هر کی ۴تا بچه داره ۷۰امتیاز به نمره خامش اضافه میشه

آره بسته به امتیاز کتبی تا سقف ۱۰ درصد از امتیاز کل بهشون اضافه میشه که واقعا زیاده من یه بار سر ۲ امتیاز مردود نهایی شدم🥺😔

بیشتر ببینید