2777
2789

بنام داداشم 

شهر بابامم همینطور 

شهر مامانم قسمت مال من زمین خالیه  یعنی خونه نیست حالت زمینه که یک  انباری بزررگی است یعنی ارزشی نداره  بعد همون نصف زمین خالی رو ۶۰۰ تومنی می‌خرن 

بعد من به سرم زده که برم بفروشم ماشین بگیرم من که پول ندارم  بدم خونه بسازم و..  قسمت داداشم اونجا ساخته است

اینجا بدون ماشینم سختمه

پول اسنپ کلی میگرن هر تیکه ۶۰ تومنی میشه پول   بیشتر وقتا پیاده میرم اینطرف اون طرف  

واقعا یک زمین خالی افتاده اونجا ارزش داره من پیاده همش برم این طرف اون طرف بابام اون جوری  نیست ماشینش بده دست من  بیشتر وقتا هم بیرونه بابام مجبورم یا اسنپ بگیرم یا پیاده برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفروش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

خوش به حالت کاش منم یه همچین زمینی داشتم البته بابام داره ولی فقط به پسراش میده یعنی مامانم تصمیم گیرنده است از اونجا که پسراش رو بیشتر دوست داره همیشه هوای اونا رو داشت ولی برای ما فقط،دعا میکنه نمی دونم چرا مستجاب نمیشه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

مجردی؟؟

زمینو بدی برای ماشین ارزش نداره

شاید تونستی یه روزی بسازی یه خونه ارزون

وام بگیر   یه ماشین ارزون بخر 

ماشین که سرمایه نیست  تا حدی که نیازتو بر طرف کنه خوبه اونم نه پول  زمین  پشیمون میشی اگه بفروشیش

خوش به حالت کاش منم یه همچین زمینی داشتم البته بابام داره ولی فقط به پسراش میده یعنی مامانم تصمیم گی ...

منم همینطور بخدا اون قسمتی ساخته است دادن به داداشم ادن قسمت زمین خالی که ارزش نداره دادن به من !!

بعدشم ماشین کلا بیشتر وقتا دست داداشمه  غیر اون ۴۵۰ م تو حسابشه بخواهد میتونی یک ماشین خیلی خوبی میگره همینی هست میفروشه پولشم میزاره میگیره

مجردی؟؟زمینو بدی برای ماشین ارزش ندارهشاید تونستی یه روزی بسازی یه خونه ارزونوام بگیر یه ماشین ارز ...

خیلی سختمه بدون ماشین با اینکه گواهینامه بابام ماشین نمیده دستم فرا داداشم از ۹ سالگی داد من ۲۲ سالمه اصلا نمیزاره سمت ماشین برممم 

وام اصلا ضامن ندارممم 

خیلی سختمه بدون ماشین با اینکه گواهینامه بابام ماشین نمیده دستم فرا داداشم از ۹ سالگی داد من ۲۲ سالم ...

من نظرم اینه  که سختی رو تحمل میکنم ولی ملک رو تبدیل به ماشین نمیکنم   

میدونی چطوریه زمین خالیه مثلا اگر خونه بود میشد بدم کرایه و.. خوب بود خدایی

الان خونه چوبی  پیش ساخته های ارزونی میسازن  میتونی تحقیق کنی یا توش درخت بکار  کلی سود داره