2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیری هم میشه اما سختتره چون حق اسقاط تجدید نظر فرجام نداری و طولانی میشه و بعضی شعب ممکنه قبول نکنن ...

دارم اون حقی ک گفتید رو 

5تومن نیس ک 20تومن 25تومن زنگ زدم پرسیدم

دارم اون حقی ک گفتید رو 5تومن نیس ک 20تومن 25تومن زنگ زدم پرسیدم

وقتی وکیل نگیری از طرف خودت فقط میتونی اسقاط کنی نه از طرف مرد ولی وکیل باشه میاد از طرف مرد هم اسقاط می‌کنه عزیزم من وکیلم برخی همکارانم با ۵ تومن انجام میدهند تهرانی ؟

اونا توافقی بوده وکالت در طلاق فرق داره

نه هیچکدوم توافقی نبودن

یکی همسرش معتاد بیکار بود ب زور طلاق گرفت

اون یکی هم نمی‌دونم ولی توافقی نبودن

بهتره با یه وکیل دیگه مشاوره کنه شاید می‌خوان تیغش بزنن

وقتی وکیل نگیری از طرف خودت فقط میتونی اسقاط کنی نه از طرف مرد ولی وکیل باشه میاد از طرف مرد هم اسقا ...

ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا تو شرایط روحی بدی هستم

ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا تو شرایط روحی بدی هستم

توضیح دادم خدمتتون. دادخواست طلاق از طرف زوجه به استناد وکالت در طلاق برید دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و منتظر جلسه رسیدگی باشید بعضی قضات بدون معرفی وکیل از طرف زوج رای می دهند