2777
2789

گارد الکی نگیرین هر کی ژل لب میزنه از هر برندی هم باشه آخرش لباش شبیه ژله میشه 

دو هفته ست گذشته هنوزم لبم نامتقارن و عینه بادکنک

چهرم مصنوعی شده  

شدم یه بادکنک مصنوعی

من نوکر امام حسینم 🏴🏴🏴لبیک یا حسین🏴

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنید ای کارا رو!

ای بابا شاید ورم داره هنوز؟

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید

زیبایی فقط خدادادی 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بیشتر ببینید

من چندین بار چونمو فیلر زدم

فقط ورم داشت

کج و کوله نبود!

هر کی میزنه کج و کوله نمیشه خودتو گول نزن

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

برو خالیش کن چه قشنگی داره اخه

میترسم از اینم بدتر شه رفتم گفتم ژل زدی سمت راست کجه گفت بیا یه سی سی دیگه بزنم ردیف شه زدم بازم میزون نیست  حالم از این لبای بادکنکیم داره بهم میخوره

چند سی سی زدی؟چه برندی با چه قیمت؟من سه بار زدم.دو دفعش جای معتبر رفتم و خیلی خوب شد و راضی بودمیه د ...

دو سی سی ....۴/۵۰۰ دادم گفت بهترین برنده ولی  ریده تو لبام 

میترسم از اینم بدتر شه رفتم گفتم ژل زدی سمت راست کجه گفت بیا یه سی سی دیگه بزنم ردیف شه زدم بازم میز ...

دکتر همچین حرفی زده ؟ خیلی غیر حرفه ای ! مگه پوست چقدر گنجایش کشش داره !  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ورم خوابیده ولی موقع حرف زدن لبام کاملا کج میشه

ای بابا

نمیتونی خالیش کنی؟

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید
دکتر همچین حرفی زده ؟ خیلی غیر حرفه ای ! مگه پوست چقدر گنجایش کشش داره !

اون باکلاس شو گفت من عامیانه به شما منتقل کردم، لبام خودش قلوه ای بود گفت بزنم لابد قشنگتر میشه ولی زشت شد