یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙♂️ تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖 کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤ خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
میترسم از اینم بدتر شه رفتم گفتم ژل زدی سمت راست کجه گفت بیا یه سی سی دیگه بزنم ردیف شه زدم بازم میز ...
دکتر همچین حرفی زده ؟ خیلی غیر حرفه ای ! مگه پوست چقدر گنجایش کشش داره !
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙♂️ تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖 کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤ خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"