2777
2789

دوستان من تازه عروسي كردم 

يه توضيحي از خودم بدم كه بهتر قضاوت كنيد 

من كارمندم صبحا ساعت شش و نيم بيدار ميشم بعد از ظهر ٤ ميام خونه 

دوستان من خونم ويلاييه هست كه اي كاش نبود 

دوستاي شوهرم هر دو روز زنگ ميزنن بيان خونه ما بشينن تو حياط و تا چهار صبح بيدار ميمونن من واقعا بدنم كشش نداره سركار هم چون ميرم برام عذابه بخدا ميگن خودمون غذا مياريم همه چي مياريم ولي بيايم حياط شما من ميگم نه شوهرم ميگه تو ادم بدوري قيافه ميگيره يا به من ميگه ما با تو كاري نداريم تو برو تو خونه بخواب 

به نظر شما ميشه ؟ 

مگ بحث عذاس فقط من تو خونه خودم راحت نيستم لباس راحت نميتونم بپوشم هر روز نميتونم مشروب بخورم عين اينا من ميگم بابا ادم ماهي دو بار سه بار جمع ميشه نه هر روز اينا دائم الخمر هستن ديگ الان من ديروز خيلي خسته و جنازه از سركار وسيدم خونه رفتم يه دوش گرفتم و لباس راحت پوشيدم كه بيام جلو تلوزيون لش كنم گفت دارن دوستام ميان منم گفتم من غلط كردم اومدم اينجا زندگي كردم هر دو روز بدن درد ميگيريد بايد جمع شيد حتما ؟ همين چهار شنبه اومدن خونمون بسه ديگ سر من غر زد تو برو بخواب كسي به تو كار نداره منم رفتم اتاق از ساعت هفت اصلا بيرون نيومدم حتي سلام كنم 

بخدا خستم نميدونم چيكار كنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با شماست 

به شوهرت رک بگو  دورهمی هاش رو میکنه ماهی یکبار وگرنه خودت با توهین دوستاشو از خونه بیرون میکنی تا دیگه پاشونو اطراف خونتون نذارن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شوهر شما چرا ازدواح کرده کلا

منم ديشب اومد تو اتاق گفت نميخواي بياي بيرون يعني واقعا گفتم نه تو كه اينجوري زن ميخواستي چيكار گفتم اتفاقا اين اصلا اينجوري مبود من نميدونم چش شده 

حق با شماست به شوهرت رک بگو دورهمی هاش رو میکنه ماهی یکبار وگرنه خودت با توهین دوستاشو از خونه بیرو ...

بخدا هزار بار با منطق صحبت كردم ولي نميفهمه 

حتي يبار سر همين موضوع جلو دوستاش بحثمون شد جالب اينجاست اونا پرو تر از اين حرفان

ببخشید شوهرت خودش کارو بار نداره؟شاغل نیست؟

وای چقد منی شوهرم بعضی وقتا بمن میگ قیافه میگیری جایی نمیرم 

کاملا درکت میکنم من بچه کوچیک دارم اینقدررررر خسته میشم میخام لش کنم بمیرم یا مهمون میاد یا باید بریم مهمونی 

منم دست شوهرمو گرفتم رفتم یه جای دور زندگی میکنم 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

حق صد در صد با شماست اصلا چه معنی داره دوست مشروب خور بیاد تو خونه ای که زن هست

من ميگم بخوريد ولي نه هر روز نه هر هفته والا كبده خودشون داغون ميشه 

دوست شوهرم زنش هر شب ميخوره سيگار ميكشه اونم عين شوهرش اون و جمع نميكنه لنگه همن بخدا خستم كردن 

من ميگم بخوريد ولي نه هر روز نه هر هفته والا كبده خودشون داغون ميشه دوست شوهرم زنش هر شب ميخوره سيگا ...

وای اینا زندگی شمارو میخان بپاشونن ازهم. هدفشون همینه 

وگرنه اینقدر پر رو نبودن 

ببخشید شوهرت خودش کارو بار نداره؟شاغل نیست؟وای چقد منی شوهرم بعضی وقتا بمن میگ قیافه میگیری جایی نمی ...

چرا شغلش ازاده  

زورم به اين مياد كه ميگ تو برو بخواب به تو كسي كار نداره اخه ميگ ميشه ؟ 

بابا من خوشم نمياد هر شب بيان صدا اهنگ و زياد ميكنن يكسره تو خونه من رفت امد دارن شايد خونه من بهم ريختس چرا بايد بيان 

وای اینا زندگی شمارو میخان بپاشونن ازهم. هدفشون همینه وگرنه اینقدر پر رو نبودن

اصلا مغزم ديشب رد داده دوست ندارم قيافه شوهرم و ببينم انقدر حرص خوردم 

به سرم زده برم به باباي شوهرم بگم 

چرا شغلش ازاده زورم به اين مياد كه ميگ تو برو بخواب به تو كسي كار نداره اخه ميگ ميشه ؟ بابا من خوشم ...

بخدا اینا قصد و نیت شومی دارن 

وگرنه آدم عاقل مزاحم کسی نمیشه 

باید درک کنن زن تو این خونس 

اینا حسودن به زندگیتون میخان خرابش کنن من اینجور برداشت کردم مخصوصا که تازه ازدواج کردید 

منطق رو ول کن .بزن به کولی بازی.جیغ و داد کن.مجبور شدی زنگ بزن با خودشون دعوا کن.مرگ یبار شیون یبار. ...

اصلا خيلي ناراحتم ديشب اومد اتاق ديد من دارم گريه ميكنم به يورش هم نبود منم تو دلم گفتم پس اينجوريه منم دارم برات