2777
2789
عنوان

خواهرم الان زایمان کرده خاله‌م بوده اما من نه به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 93 پست

مگه جنگ بوده كه همه باشن ؟

همونا كافي بودن خودتو جمع كن از حالا بهش برس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما موقع درد، به نظرش رسیده خاله ت که با تجربه تره پیشش باشه. خواهر شوهرشم که حتمنی شوهرش اطلاع داد ...

ن خودش از قبل میگف خاهرشوهرمو اول از همه میگم بیاد

منم کار ب اول‌و دومش نداشتم میخاسم سر زایمانش کنارش باشم حتما، بهش برسم بعدش، بچه‌رو که میارن ببینم و و و، اولین ابجی‌داداشامه که بچه‌دار میشه یعنی نوه اول مامان بابام، فقطم ما دوتا خواهر این شهر موندیم، مامان باباک داداش ابجیام شهر دیگه‌ن

عزیزم شاید تو حال خودش نبوده 

فعلا به دل نگیر برو پیشش تا از خودش بپرسی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بیشتر ببینید
مگه جنگ بوده كه همه باشن ؟همونا كافي بودن خودتو جمع كن از حالا بهش برس

من خواهرشم اولین نوه خونواده ماس، خعلیم ذوقشو داشتم صدبار از خاله‌و خواهرشوهر نزدیکترم داناخانوم، تو خودتو جمع کن از تاپیک من

فعلا گله مند نشو. 

الان از لحاظ روحی واقعا تو شرایط دیگه ای هست. 

صبح زنگ بزن به خاله ات و بگو خسته شدین، بیایین خونه من میام پیشت. 

کلی هم ذوقشو بگیر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
من خواهرشم اولین نوه خونواده ماس، خعلیم ذوقشو داشتم صدبار از خاله‌و خواهرشوهر نزدیکترم داناخانوم، تو ...

چشم ببخشيد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

بابا حالا چه اشکال داشته اصلا شاید اون لحظه خطتت نگرفته با درحال صحبت با خالت بوده گلم زایمانه آدم خیلی میترسه هول میشه اونم بچه اول فقط میخواد یکی بیاد ببرتش بعدشم که دیگه بنده خدا میره برا زایمان نمیتونه بگه صبر کنید زنگ بزنید خواهرم شما باید میرفتی پیشش بخوابی اگه میخواستی حتمی شما ببریش تو این مسائل نباید به دل بگیری شاید خونه ی خالت نزدیک تر بوده 

منم کیسه آبم پاره شد شوهرم رفتیم بیمارستان بستری شدم چون مادرشوهرم نزدیکم بود به اون زنگ زد بیاد نصفه شب بود به خواهرم فقط گفتم یه پیام بده مادرمم دم اذان صبح زنگ زدن که بعدشم عمل شدمو بعدش اومدن مادرو خواهرم

تو اون شرایط اصلا آدم نمی‌فهمه چیکار میکنه درد هم داری 

بعدم شما باید زنگ میزدی حال خواهرو میپرسیدی