2777
2789
عنوان

باردارم خیلی خونم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 80 پست
اخ انقده عصب بودم اشتباهی تایپیدم، قهر کن برو تا بعد مهمونی 😡😡😡😡😡😡شوهر ت چرا به سلامتیت فکر نم ...

مرسی عزیزم .ن قبول نکردم ک مهمون دعوت کنم اونم نمیتونه تا من تایید نکردم کسی رو دعوت کنه

فقط روزا در حد ظرف شستن و غذا و شستن سرویس میتونم بقیش انگار جون ندارم کمرم درد میگیره .با آی وی اف ...

عزیزم شما که با ای وی ااف حامله ای خیلی باید رعایت کنی تا جنین جاش محکم باشه و کمارین فشار برای شما یمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ انقده عصب بودم اشتباهی تایپیدم، قهر کن برو تا بعد مهمونی 😡😡😡😡😡😡شوهر ت چرا به سلامتیت فکر نم ...

چرا مردا درکی از بارداری ندارن، یه سر کار میرن میان خونه انگاری زایمان کردن می افتن جلو تلویزیون، میگن وای خسته شدیم ولی زن تو هر شرایطی باید مهمون داری کنه، تازه خدای نکرده انفاقی برای خانم بیفته میگن عرضه نداشتی یه بچه نگه داری

چرا مردا درکی از بارداری ندارن، یه سر کار میرن میان خونه انگاری زایمان کردن می افتن جلو تلویزیون، می ...

بخدا عید هر کاری کردم رفت آمد نکنیم قبول نکرد دهنم تو عید سرویس شد با ویار شدیدی ک داشتم

شوهرت باید جارو کنه و قابلمه هارو بشوره بقیه کارارو شما بکن که سبکتره منم ماه ۷ ام

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

فقط روزا در حد ظرف شستن و غذا و شستن سرویس میتونم بقیش انگار جون ندارم کمرم درد میگیره .با آی وی اف ...

بارداریتم طبیعی نیس عزیزم بیشتر استراحت کن سرویس تمیز کردنم با شوهرته  اصلا خم نشو مواد شیمیایی ام هس خوب نیس برات

دوستم همینکارارو کردبچش هفته ۳۲ به دنیااومد..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست