2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرش مال حرام یا غیبت و گناهه به عمت اینا هم مربوطه احتمالا تازگی رفتی خونشون ببین کاری کردی؟ چیزر ...

عزیزم من ازدواجم جور نمیشه ۲۸ سالمه به نظرت چه سوره ای بخونم چه نذری کنم شاید حل بشه

بگو

دیروز پریروزا صلح بود چند بار بیدارشدم و خوابیدم هربار خواب دیدم

اولش دیدم ی امامزاده هست خیلی حاجت میده شهر خودمونه دیدم یکی از عمه هام گفت پاشو بریم زیارت امامزاده محمد تو دلم کلی خوشحال شدم گفتم آخ جون حتما باز پشت بندش زیارت جور میشه برام(یکسال رفتم نذر کردم برم کربلا و مشهد هرکدومو دوبار رفتم اون سال تو خواب فکر میکردم باز همین میشه)

باز خواب دیدم تسبیح گرفته بودم دستم داشتم صلوات میفرستادم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

اتفاقا عزیزم من خیلی جاها خوندم و شنیدم ک خواب روز ممکنه تعبیرش تو همون روز اتفاق بیفته

اطلا ربطی به زمان نداره من خواب اکثر اوقات رو تعبیر دیدم فقط خواب بین الطلوعین شیطانیه 

بگو

بعد خواب دیدم بابام اومده بود خونم 

با بابامو بچه هام زدیم بیرون رفتیم دور بزنیم نگران بودم شوهرم دعوام کنه بی اجازه رفتم برگشتم دیدم فرشا لوله شده بودن وسیله هام مث اثاث کشی جمع بود شوهرم اومده بود خونه گفت کجا بودی گفتم بچه هامو بردم ی دور بزن دعوام نکرد گفتم چخبرع و وضعیتیه خونه گفت جمع کردم بریم دیگه ( خوشحال شدم ی لحظه تو خواب ک مثلا منظور شوهرم این بوده جمع کنیم بریم شمال چون زندگی اونجا و خیلی دوست دارم)

فقط حیدر امیرالمومنین است💚