من دوستم دانشجوی پزشکی بود میگفت تو بیمارستان زیاد میبینن به فجیع ترین حالت
مرگی بسیار درد ناک متاسفانه که هیچ راه برگشتی نداره ):
هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تمام اعضای داخلی بدن طی واکنش فلز برنج شروع به حل شدن و خونریزی میکنن و خون و کف بالا میارن و با حیغ های وحشتناک و التماس از دنیا میرن
خیلی مرگ بدیه
دوستم میگفت دیگه وقتی میفهمیم که با قرص برنجه هیچ کاری از دستمون بر نمیاد فقط تو بخش پارچه میچپونن تو دهن مریض که اعضای داخلیش رو بالا نیاره کثیف کاری شه..
هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**
دلم به حال اون بلاگره ویدا سوختبا اینایی که شما گفتین پس خیلی مرگش دردناک بوده😞😞😞
هنوز پسره با اسم اون ویو میگیره با اینکه عامل مرگش پسره بود
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...