2777
2789
عنوان

خانوما ساعت دونیم به بچم بروفن دادم تبش هنوز پایین نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تب داشت؟؟ دارو چی داد ؟

بیحال بود 

اشتها نداشت

می‌گفت سرم درد می‌کنه

اولش تب بود بعدش این علائم آخر سرم تک و توک سرفه داشت و کیپ میشد راه نفسش

من فک مردم چرک خشک کن میده اما ی قرص جویدنی داد اشتباه نکنم اسمش لوموکاست بود.نئوتادین و برم هگزین و شربت تقویتی و سرماخوردگی کودکان داد

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

پروفن تنها فقط درود تسکین میده عزیزم با پاراکید تب زود قط می‌کنه ولی شیاف کلن بهتره . نگران نباش امی ...

میدونی من خودم اثار مریضی هنوز تو بدنم بوده و غرق خواب بودم خداروشکر شوهرم صدای بچم فهمیده منم بیدار کرد گفت همین خپبه؟ منم خابالودی بهش دادم بعدش پشیمون شدم کاش استامینوفن میدادم .. صبح میبرمش دکتر ...انشالله بهتر بشین

باید چرک خشکن بخوره متمعن باش عفونت داره یجایش ک اینقدر تب کرده

ن گلم دختر من ازش اصلا پایین نمیومد دو شب پشت هم تو تب سوخت اما دکتر چرک خشک کن نداد نمی‌دونم چ ویروسیه این

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

پسرمنم مریضه دیروز میخاستن بستری کنن نزاشتم همشم تبش با شیاف میاد پایین حتما ببرش دکتر

چرا نزاشتی بستری کنن؟ چند روزه تب داره خطرناک نباشه من خیلییی از تب میترسم

بیحال بود اشتها نداشتمی‌گفت سرم درد می‌کنهاولش تب بود بعدش این علائم آخر سرم تک و توک سرفه داشت و کی ...

اها سرم و امپپل نداد؟ انشالله بهتر بشه .‌ الان در چ حاله؟