2777
2789
عنوان

ویروس جدید بچه ها کمکم کنین

636 بازدید | 46 پست

سلام‌مامانا پسرم ۴ روز پیش سرفه خلط دار می‌کرد بدون تب و علامت دیگه ای بردم دکتر عمومی دو روز پیش همه جاشو معاینه  کرد گفت عفونت نداره آنتی بیوتیکم  نداد یسری دارو داد دیروز دیدم بهتر نشد وگفت  یکم گوش درد دارم همون روز دکتر عمومی هم گفت گوش درد دارم گفت ن عفونت نیست امرزو بردمش فوق تخصص عفونی اطفال گفت گوش چپش عفونتش بالاست و چرک خشک کن خیلی قوی داد و از امشب بهش دارو هاشو دادن اما شب از گریه بلند شد خطرناک نباشه نرمش فردا بیمارستان ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیگیر این مریضی باش مواظب تب باش عفونتشم مواظب باش نمیترسونمت ولی این مریضیه جوریه که باید پیگی ...

۴ ساله نمیشه الان دکتراوکسی کلاو۶۴۳ نوشته و اسپری من از امشب دادم تا کی منتظر اثر بخشی باشم خیلی میترسم 

یکماهه که درگیرشن بچه هام ۳ تا دکتر بردم اما خوب نشدن

پسر من ۴ سالو نمیشه من میترسم عفونت بزنه ب گوش میانی یا ریه هاش امروز فوق تخصص معاینه کرد تب اصلا نکرده ولی از درد گوش هی بلند می‌شد استامینوفن دادم کلاه داغ کردم سرش گذاشتم خوابید

خیلی پیگیر این مریضی باش مواظب تب باش عفونتشم مواظب باش نمیترسونمت ولی این مریضیه جوریه که باید پیگی ...

آره خودمم بچه ی این بلاگر سارا را دیدم استرس گرفتم ی دوستای خودمم ویروس گرفت زد ب ریش هفته پیش فوت شد دیوانه شدم از استرس 

دو هفته طول می‌کشه تا کامل خوب بشه. داروها رو سر وقت بده انشالله زودتر خوب بشه.

شما مشابه این ویروس دیدین؟عفونت ب گوش زده بود؟با چرک خشک کن برم جلو یا فردا برم‌بیمارستان 

آره خودمم بچه ی این بلاگر سارا را دیدم استرس گرفتم ی دوستای خودمم ویروس گرفت زد ب ریش هفته پیش فوت ش ...

بچه ی بلاگره چی شده بوده مگه ؟ 

بچه ی دوستتون چه ویروسی گرفت که در جا زد به ریه ش ؟ 

چند سالش بود ؟ دیر دکتر برده بود ؟ 

همون اول دکتر تشخیص نداده بود ؟

پسر یک ساله منم تب و اسهاله منم این دختره سارا رو دیدم مثل سگ میترسم میگم فرداصب ببرم بستری کنن

منم بعد دیدن بچه ی خدابیامرز سارا و فوت شدن دوست خودم خیلی ترسیدم من واکسن پرونارم زدم پارسال براش ک تا حدود زیادی جلوی عفونت ریه و گوش میانی میگن میگیره اما چون سرفه هاش خیلی باه و درد گوشش بالاست  میترسم 😭

شما مشابه این ویروس دیدین؟عفونت ب گوش زده بود؟با چرک خشک کن برم جلو یا فردا برم‌بیمارستان

خودم و بچم قبل عید گرفته بودیم خیلی حالمون بد بود مخصوصا پسرم سرفه هاش افتضاح بود سینه اش خیلی چرک کرده بود گوشش فک نکنم. ولی تب کرده بود دوبار دکتر بردم بعد دو هفته خوب شد. همین چرک خشکن آموکسی کلاو رو بده اسپری هم بزن خوب میشه.