2777
2789

دوستم میرفت پیش فالبین چون تنها بود ازم خواست برم

تو راه مدرسه زورم کرد پیشش باشم

شانزده سالم بود دوستم گفت فاال اینم بگیر

گفت سال بعد ازدواج میکنی و زود بچه دار میشی پسره بچه

بیست و سه سالگی ازدواج کردم و دختر شد

یعنی دوستم به سرش قسم میخورد

ولی من اصلا اعتقادی نداشتم همون موقع هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پیش ف.الگیر زیاد  رفتم و کارشونم میگفتن خییلی خوبه.

و واقعن هم یه چیزایی رو درست میگفتن

اما با این تجربیات زیادی که کسب کردم میدونی چی رو متوجه شدم؟!

اینکه همههه شون بلا استثنا فققط ذهن خوانی میکنن

یعنی میتونن راجب گذشته درست بگن ولی چیزایی که راجب اینده میگن،براساس چیزایی هست ک الان تو ذهن خودته

مثلا دوتا از همین ف.الگیرا واسه من ،رسیدن به یه هدف رو تو ایندم دیدن،اما تهش به اون هدف نرسیدم چون خودم منصرف شدم از اون مسیر...‌احتمالا شما هم توی ذهنت ترس از ازدواج نکردن و بچه دار نشدن داری و اونم ذهنتو خونده و اینو گفته

حروف اسمت رو درست گفتم؟

دوتاش تو اسمم بود اره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ن اسم و اینا نگفت فقط گف پول ب دعا و طل‌سم نده پول تو چاه ریختنه هیچ کاری واست نمیشه کرد😭😭😭

عزیزم نا امید نباش اونی ک خدا واسه بنده ش رقم میزنه هیچ بنده ای نمیتونه پیش بینی کنه ولی چ بسا این ناامیدی شما باعث بستن درهای رحمت بشه هرچی اون بالایی بخواد همونه 

دوتاش تو اسمم بود اره

پس ازدواج میکنی 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چرت و پرته 

ب آبجی من گفته بودند بچه دار نمیشی 

الان ماشالله س تا بچه پشت سرهم داره 😂😂

ابجیه منم مثل شما گریه میکرد الان ک یادش میفته کلی میخندیم مگ اینا استغفرالله جای خدا نشستند گدش نده 

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

میدونم چند وقت دیگه تاپیک بارداری میزنی منتظر تاپیکت می مونم🥲🫶

دور از جونممم فعلا عقد نکردممم😂😂😂خدانکنه

دعاکن هروقت عقد کردیم بعدش🙏❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الهی آمین ان‌شاءالله😭😭❤🙏🙏واسم دعاکن از نامزدم جداشدم خیلی دوس‌همدیگه داریم بی‌پولی و مث بلانسبت ...

اگه فقط مشکلتون پول بوده وجدا شدید انشاالله خدا به مالتون برکت بده واگه مصلحت هم نیستید انشاالله بهتراز هم سرراهتون قرار بگیره .

اسی دیگه بفکر این کف بینه نباش چون جذب میکنه حرفهای صدمن یه غازه شو.اینکه تو شرایط روحی خوبی نبودی رفتی سراغ این کف بینه وفک میکنه خداست وراست میگه.کلا امشبو فراموش کن

منم پیش ف.الگیر زیاد رفتم و کارشونم میگفتن خییلی خوبه.و واقعن هم یه چیزایی رو درست میگفتناما با این ...

من چونک دوتا عمه‌مجرد دارم و ۴۰سالشونه خیلی ترس از مجرد موندن دارم😭😭😭