2777
2789

سلام عزیزانم یکی ک همه میگفتن کارش خوب رفتم پیشش ساعت ۲:۴۵ دقیقه یعنی نیم ساعت پیش چونک فقط شبا کار میکنه 

و کف دستم دید گف احتمال ازدواجت یک درصده اگرم بکنی ۵۰ سالگیه و بچه دارم هیچوقت نمیشی

خدایا یا الرحمن‌الراحمین خودت کمکم کن😭😭😭😭من دلم میخواد زود ازدواج کنم الان ۲۱ سالمهههه عاشق بچه هستم مخصوصا دخترررر😭😭

از نامزدم هم دوماهه جداشدم بی‌دلیل😭😭😭😭خدایا تروخدا کمکم کن

دارم دق میکنم بچها از ترس

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم متاسفم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید

غلط کرد که گفت

مگه اون کف بین خداس؟

یه بار رفتی ولی دیگه نرو تا وقتی خدارو داری تو زندگیت

اگه روزی احساس کردی خدایی وجود نداره اونوقت برو سراغ این کلاهبردارا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببخشیدا ولی خاک تو سرت

بازم ببخشید

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بیشتر ببینید

استغفرالله مگ خدا بود؟ 

چطوری باور میکنی اخه اینا رو عزیزم 

برو سمت خدا نماز و قران بخون از خدا هرچی میخای بخاه . هیشکی تاکید میکنم هیشکیییی از اینده خبر نداره..چون خیلی وقتا سرنوشتا تغییر میکنه

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه