2777
2789

کوچیکم شیر ب شیرن ۴ و ۵ سالشونه

خودمم۲۶ 

دست تنهام چ توی کار خونه چ بچه داری

همشم خونه ایم شوهرم دائم سرکارع 

دارم خل میشم تو خونه با توجه ب وضع اقتصادی کلاسی جاییم نمیتونم ببرمشون

ن خودم ن اینا هیچ دلخوشی نداریم

گاهی عصبی میشم دعواشونم میکنم😭گاهی حتی حوصله حرف زدن باهاشون و ندارم

دارم دیوونه میشم شبا عذاب وجدان یقمو میگیره😭متنفرم از خودم ک فقط خاطره بد براشون گذاشتم از کودکی شون

نمی‌دونم باید چکار کنم😭

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای منم همینم هی از صبح تا شب دعوا شبا عذاب وجدان عین یه طنابی یقمو میگیده واقعانم گاهی خیلی مداراش میکنم اما خیلی عصبی وتنده حرف گوش کن نیست زیاد ولی دعواش میکنم میاد بغلم میگه بغلم کن چیکار کنم خرایا لکنتم داره

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
وای منم همینم هی از صبح تا شب دعوا شبا عذاب وجدان عین یه طنابی یقمو میگیده واقعانم گاهی خیلی مداراش ...

بمیرم برات بخدا با تموم جونم درکت میکنم😭

تفریحی که ندارن خودتم اذیتشون می‌کنی نکن عزیزم حداقل محیط خونه رو واسشون شاد کن باهاشون بازی کن گناه ...

می‌دونم گلم بخدا دست خودم نیست خودمم دارم دیوونه میشم نمی‌دونم چکار کنم

ی دختر ی پسر

بمیرم برات بخدا با تموم جونم درکت میکنم😭

خدا نکنه ،نمیدونم چیکار کنم بخاطر لکنتش گفتار درمان میبرم دیگه حال و حوصله مشاوره هم ندارم واقعا وقتشم ندارم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

گاهی باهاشون بازی ساده گرگم ب هوا و چندتا بازی ک سرگرم کننده باشن بکن  من بچم دوسالشه میگه مامان بازی من بچه میشم اونم مامان چند دقیقه ایی رو وقت بگذرون حال خودت هم خوب میشه  😂😂 درسته سخته گاهی منم دعواش میکنم ولی میگم گناه داره اونا ک جز خودمون کسی رو ندارن  ببر پارک اگه نزدیک‌خونتون هست  من خونه ام ویلاییه ی گوشه از حیاط واسش گذاشتم ک بازی کنه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم کاملا دست خودته رو اعصابت تسلط داشته باش سعی خودتم زیاد خونه نمونی که حرص بخوری ببرشون پارک با بچه های همسن خودشون بازی کنن شاد باشن اونا الان امیدشون فقط شما هستین وابسته به شما هستن اینجوری خدای نکرده منزوی و پرخاشگر میشن.خدا حفظشون کن براتون

خدا نکنه ،نمیدونم چیکار کنم بخاطر لکنتش گفتار درمان میبرم دیگه حال و حوصله مشاوره هم ندارم واقعا وقت ...

منم همش خونه نشینم.......اینام خیلی استرس دارن العی من بمیرم زودتر😭

چرا عزیزم کاملا دست خودته رو اعصابت تسلط داشته باش سعی خودتم زیاد خونه نمونی که حرص بخوری ببرشون پار ...

سلامت باشی جونم

شوهرم آدم بدبینیه سر خیابون مون پارکه ولی نمی‌ذاره بریم هفته ای یکبار شاید...بعد پارکشم بشدتتتتت شلوغ اصلا آرامش نداره....خودمم ن پول ن اجازه بیرون رفتن و حال و هوا عوض کردنو ندارم.....