2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم روغن حیوانی پخش و پلا نمیشه؟اومدیمو دور لبش جوش زد اینجوری باشه با روغن مایع هم میشه کارشو راه ا ...

ببخشید اخه من خودم زدم خب بود 😂🤕

ولی نظر شمام محترمه 🙏🙏

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

ببخشید اخه من خودم زدم خب بود 😂🤕ولی نظر شمام محترمه 🙏🙏

قربونت برم میدونم قصدت کمک کردن بود منتها چون پوستش چرب بودم گفتم نزنه بهتره... چون اگه دقت کنی در حین غذا خوردن و اين چیزا یه کوچولو اینور اونور روغنی میشه و خدایی نکرده ممکنه برای پوستش که چربه مشکل ایجاد کنه مخصوصا اینکه باید کمتر از شوینده استفاده کنه چون پوستشو کاملا خشک میکنه دیگه..

خلاصه که نظرم شماهم قابل احترامه🫠❤️‍🩹

قربونت برم میدونم قصدت کمک کردن بود منتها چون پوستش چرب بودم گفتم نزنه بهتره... چون اگه دقت کنی در ح ...

فدات عزیزم مرسی ک روشنم کردی برای منم شده تجربه شرمنده اگ اطلاعات غلعت دادم باز ممنون فدای مرام و معرفت عشقولی 😘😘😘😘💋

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔