2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همچین خبطی رو کردم هنوز بعد گذشت یکسال پاهام ترک میخوره و خشکه با هیچ پمادی هم درست نمیشه . ...

من باغچه ام حنا کاشتم  حنا میزنم ولی ترک پا ندارم  حنا شنیدم برای ترک پا هم خوبه شما پاهاتون رو چرب کنین وهمیشه  جوراب داشته باشین 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باغچه ام حنا کاشتم حنا میزنم ولی ترک پا ندارم حنا شنیدم برای ترک پا هم خوبه شما پاهاتون رو چرب ...

چن ماه مدام چرب کردم و سلفون پیچ و جوراب میخابیدم بیدار میشدم . نمیدونم شایدم برامن خوب نبوده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وای منم همچین خبطی رو کردم هنوز بعد گذشت یکسال پاهام ترک میخوره و خشکه با هیچ پمادی هم درست نمیشه . ...

من میزارم برعکس ترک و خشکی پا رو میگیره حنا ک خریده بودی حتما بد بوده انگار

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من دوست دارم حنا بنظرم انرژیم رو مثبت میکرد و گرمی پا رو تا حدودی میگرفت

کل پاییز هر هفته حنا میزاشتم پام

من میزارم برعکس ترک و خشکی پا رو میگیره حنا ک خریده بودی حتما بد بوده انگار

نمیدونم عزیزم . قبلشم ی حنای دیگه ب موهام زدم کل موهام سوخت . فکنم کلن بمن نساخت 

نمیدونم عزیزم . قبلشم ی حنای دیگه ب موهام زدم کل موهام سوخت . فکنم کلن بمن نساخت

اینم هست بهت نمیسازه بلکه

چن ماه مدام چرب کردم و سلفون پیچ و جوراب میخابیدم بیدار میشدم . نمیدونم شایدم برامن خوب نبوده

اره لابد رو هر پوستی نمیسازه کرم ترک پا شب و روز چرب کن جوراب هم بپوش ببین جواب میده یا نه 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره لابد رو هر پوستی نمیسازه کرم ترک پا شب و روز چرب کن جوراب هم بپوش ببین جواب میده یا نه

امتحان کردم عزیزم . بازم همون‌جوره واقعن خیلی مخمه