2777
2789
عنوان

خانوما چه قدر به عشق اول معتقدین

115 بازدید | 5 پست

من دوبار ازدواج کردم ازدواج اولم با یک عشق سوزان و یه چیزی میگم یه چی می‌شنوید اصلا فاجعه بود دیگه حالا به شکست انجامید و تا مدت ها هم مشکل روحی داشتم 

حالا هیچ دوباره ازدواج کردم آدم بسیار خوب و محترمیه هر آدمی ایراداتی داره ولی در کل آدم بسیار محترمیه و همیشه به من احترام میذاره یه جوریم دوسش دارم ولی نه مثل اون اولی مزه ای که اون داشت هیچوقت یادم نمیره الان سالها گذشته اصلا ازش خبر ندارم که کجاست زنده س یا مرده هیچ حسیم بهش ندارم دیگه ولی اون حس و حالی که به اون داشتم نمیتونم به همسر فعلیم داشته باشم باورتون میشه مثل یه شیرینی خوشمزه میمونه که تا مدت ها مزه ش تو دهن آدم میمونه مثل یه عطری میمونه که یه نفر اون عطر رو زره از کنارتون رد میشه تا چند دیقه بوش باقی میمونه اون حسه اینجوری مونده اصلا نمیتونم به این همسرم اون احساسات را داشته باشم فقط یه حالتیه که دوسش دارم نه اونقدر سوزان و آتشین مثل ازدواج اولم 

خب این طبیعیه؟ آیا انسان فقط یکبار عاشق میشه و دیگه تمام؟

و دیگر هیچ...

چندسالگی بود عشق اولت؟

خیلیی اعتقاد دارم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت عاشق نشدم فقط تونستم دوست داشته باشم...حتی همسر سابقم رو حتی همسر فعلیم رو...من فقط در حد دوست داشتن آدما تونستم باشم و بس...نه این که اونا بد باشن من در توانم نیست این چیزی که میگن بهش عشق.

اما به این اعتقاد دارم یه سری آدما حسی که باهاشون تجربه می کنی خاص و متفاوته حالا لزوماً نفر اول زندگی آدم ممکنه نباشه ممکنه نفر دوم یا سوم یا...باشه اما به هر حال متفاوته.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

من هیچ وقت عاشق نشدم فقط تونستم دوست داشته باشم...حتی همسر سابقم رو حتی همسر فعلیم رو...من فقط در حد ...

من با عشق دیوانه واری بار اول ازدواج کردم و با عقلم طلاق گرفتم‌و با منطقم بار دوم ازدواج کردم من هیچوقت با تمام درد هایی که بعد طلاق کشیدم حتی یک ثانیه پشیمون نشدم و تردید نکردم فقط برام جالبه که اون چی داشت که هیچوقت نمیتونم کسی رو نثل اون دوست داشته باشم

و دیگر هیچ...