2777
2789

ی بلاگره 

فامیلمونه از خیلی وقت پیش رفتن تهران

10 سال قبل اینکه ب دنیا بیاد (ما شهرستانیم) 

رفتن فقطم عیدا سر میزنن اونم ب مان چون ب شدت دوریم 

حالا اگه ب عشقم برسم خیلی بهشون نزدیک میشم

2 سال پیش پیجشو دیدم ک زده بود بلاگر 300 نفر دنبال کننده داشت (هزار نه هاااا)

گفتم وا این با 300 نفر اسم خودشو گذاشته بلاگر!!!!!!!!!

بابای من هیچ فعالیتی نداره 600 نفر دنبال کننده داره (دوست آشنا فامیل همکار...)

شنیدم گفتن تازه بلاگر شده واسه همین کمه

ی هفته ی بار استوری میذاره ماهی ی بار پست میذاره 

گاهی پست میذاره پاک میکنه منم کلا بیخیالش بودم ماهی ی بار میدیدم پیجشو(اینستا ندارم با گوشی بابام میدیدم)
امشب باز دیدم دنبال کننده هاشو 200 نفر بود 

توی دو سال بالا نرفت هیچ پایین اومد

بعد اینش برام جالبه استوری میذاره جوری حرف میزنه انگار برای ی میلیون نفر داره حرف میزنه استوری و پست میذاره

توهم بلاگری زده بیشتر

همه عکساش فی لتره چند تا بی فی لتر داره نگاشون میکنم میگم واقعا حقه 200 نفر بیشتر نمیشن

از رو هم نمیره تازه

29 سالشه چند روز پیشم نامزد کرد

💖من ب دعای شما نی نی سایتیا خیلی اعتماد دارم میشه دعاکنید ب عشقم برسم ❓❓🥺🥺🤍💌

ولش کن چیکارش داری بذار خوش باشه😭😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

اخه خیلی دختر مغروریم هست موندم چطور از رو نمیره

کل کامنتاشم خواهر و برادر و زن داداششه با دو تا رفیق دیگه هیچکسی براش حتی کامنت نمیذاره جز اینا 🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفت خیلی شبیه شمیمِ خواهر شیوا بلاگرن

خودشه؟؟؟یا یکی دیگه اس

پروفت خیلی شبیه شمیمِ خواهر شیوا بلاگرنخودشه؟؟؟یا یکی دیگه اس

نه اون نیست این خارجیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
به نظرم هر کسی می‌تونه اسم خودشو هرچیزی که خواست بذاره، حتی بلاگر. شاید اونم این رو برای خودش انتخاب کرده. ولی حقیقت اینه که داشتن دنبال‌کننده کم یا زیاد ربطی به ارزش آدم نداره. هر کسی زندگی خودشو داره، نمی‌خواد به کسی اثبات کنه که بیشتر از این‌ها رو داره. ممکنه هنوز با خودش درگیر باشه که چطور دیده بشه. شاید برای بعضیا توهم بلاگری جذاب باشه، ولی واقعیت اینه که برای هر کسی اهمیت و تاثیر متفاوتی داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید